#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDBB6480-EBDC-4A6D-ADE7-33E3CFDFAE5C.webp

Aman aldigina dikkat et

Millet taraftar istedi ondan alındı diye kızıyor da transfer döneminin başında kimse gidin falcao yu alın gelin demiyordu
..Herkes samatta tarzı nispeten genç,potansiyelli bir oyuncuya razıydı.. Siz her yerde falcao ile görüşüyoruz,aldık,alıyoruz diyip üstüne gidip adamla samimi şekilde pozlar verirseniz taraftar tabii ki alınsın der..Zaten o foto ve bu kadar goygoydan sonra falcao transferi yatsaydı yine çok ağır dalga konusu olacaktı..
Yani her türlü yönetimin süreci yonetememesinin sonucu bu..

Gomis’e verilmeyen 500k zammın bedeli diagne ve falcao ile 40 milyon euro oldu. Yani tek bir kararla 3 şampiyonluk geliri çöpe atıldı. Ve hala bu iş bilmezler orada oturuyorlar, ibra edilmedik diye trip atıyorlar. Yüzlerine tükürsek yarabbi şükür derler. İşi profesyonellere bırakmazsan olacağı bu.
Otobüsçü, benzinci ve kabapçı triosundan tez zamanda kurtulmak dileğiyle

hep söyledim hoca falcao transferini istemedi abdurrahim kendisini kurtarmak için bu transferi yaptı dedim. Yönetimin istifa edip hocanın çalışabileceği tarzda bir yönetimin oluşması gerekiyor bu yönetim olduğu sürece bu tip transfer hataları çok olur.
Kimi istedi peki?

Doçent Doktor Yalçın Yavuzer:

"Falcao’nun durumunu kronik aşil tendinopatisi olarak görüyorum. Çarpmaya bağlı bir ağrı olsa en fazla 6 hafta sürer. Falcao, 2 ay daha oynamayabilir. Bu problem, aşil tendonunun kaldırabileceği yükten daha fazlasını istemekle oluşur."

(Radyospor)

Radamel Falcao, tedavisine devam etmek için tekrar İspanya'ya gitti. Kolombiyalı futbolcu, en erken 14 Aralık'taki Ankaragücü maçında oynayabilir. (Hürriyet)
bu adamdan artık hayır falan gelmez.
sakatlığını atlatsa bile devre arasına kadar kendini kasmaz başka takıma gitmek için.
hani çok hazırdı da daha güçlü dönüyordu?

euro üzerinden 3 yıl anlaşması var hiçbir yere gitmez hiçbir yer de verdiğimiz parayı vermez şahsen bu sene penaltılar dahil 10 gol atacağını sanmıyorum.

Adam kronik sakat devre arası kim istiyorsa 3-5 bişey koparıp göndermek lazım
kronik sakatlik nedir biliyormusun? adam ILK DEFA orasindan sakatlandi. sakatlandigi yer de hafife alinacak degil. bir yirtilirsa görürüz ebesinin seyini.

fb yavsak medyasini okuyup dinleyip kudurmayin hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt