#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama pozisyon gelmiyor, top gelmiyor. İyi olmadığına bende katılıyorum da takımın en istekli adamıydı dün, yatmaya geldi falan demek komik yatmaya gelen adam yırtınmaz bu kadar. Dünkü pozisyonu atması lazımdı kesinlikle ama 2-3 pozisyona sokalım önce sonra eleştirelim. İlk isabetli şutu 79 da atmışız. Bu adam da Galatasaraya gelirken dünyanın en boktan sisteminde oynayacağını düşünmemiştir.

Muriqi gelmediği için çok üzülüyorum Falcao'dan 10 kat faydalı oldu ve bundan sonrada olacak. Falcao çok yumuşak top gelmeme muhabbeti değil sadece bu ligde Muriqi,Sorloth gibi azmanlar iş yapar. Bizde Muriqi olsa 6-7 puan fazlamız kesin vardı.

Adama pozisyon gelmiyor, top gelmiyor. İyi olmadığına bende katılıyorum da takımın en istekli adamıydı dün, yatmaya geldi falan demek komik yatmaya gelen adam yırtınmaz bu kadar. Dünkü pozisyonu atması lazımdı kesinlikle ama 2-3 pozisyona sokalım önce sonra eleştirelim. İlk isabetli şutu 79 da atmışız. Bu adam da Galatasaraya gelirken dünyanın en boktan sisteminde oynayacağını düşünmemiştir.

biz de yatmaya geldi demioruz ki moit

ama herif bitik yeani , enerji yok

bi topçunun ne kadar bitik olduğunu stop etmeye çalıştığı topun ayağından ne kadar uzağa sektiğine göre anlayabilirsin. prime fiziğine kıyasla 5% durumda falan şu an..

Muriqi gelmediği için çok üzülüyorum Falcao'dan 10 kat faydalı oldu ve bundan sonrada olacak. Falcao çok yumuşak top gelmeme muhabbeti değil sadece bu ligde Muriqi,Sorloth gibi azmanlar iş yapar. Bizde Muriqi olsa 6-7 puan fazlamız kesin vardı.
Vedat bize gelse, burada hocaya denmeyecek laf kalmazdi. Yok yildiz oyuncu yonetemiyor vizyonsuz anadolu topcusundan baska kimseyi bilmiyor

Bu tipler ilk hafta Lemina için çöp diyordu,sonra aradaki süreçte Göztepe maçı kadrosu açıklanana kadar hepsi Lemina için 16 milyonu basıp alalım bir şekilde diye ağız değiştirdiler.

Forumda öyle dönekler var ki mevsimler bile bu kadar hızlı değişmiyor. Aynı kişiler 2.yarı büyük oyuncu diye bu başlıkta toplanacak
Lemina hala cop sakat olan oyuncu isterse messi olsun faydasi ne?

Vedat bize gelse, burada hocaya denmeyecek laf kalmazdi. Yok yildiz oyuncu yonetemiyor vizyonsuz anadolu topcusundan baska kimseyi bilmiyor
Hoca zaten Muriqi'yi istedi ve çok haklıydı, Ligimizde başarılı olmuş 25 yaşında bir futbolcuyu kaçırmamız çok kötü oldu, Falcao ve Muriqi'yi futbolcu olarak kıyaslamak zaten hakaret ama ligimiz ve güncel durumlara bakıldığında Muriqi fersahlarca önde.

falcao yumuşak değil normalde hortum gibi herifti

biz bitik halini izliyoruz sadece.

falcao yumuşak değil normalde hortum gibi herifti

biz bitik halini izliyoruz sadece.
Oyun olarak bencede yumuşak değil yani eskiden öyle değildi ama yapı olarak yumuşak, Ne olduğunu bilmediğimiz bir sakatlıktan 2 ayı aşkın sürede dönebildi Muriqi ise 5 hafta yok dediler ertesi hafta maça çıktı. Bu yüzden fizikli forvetler bu lig için her daim avantaj, Gomis'te başarılı oldu yerden yere vurulsada Diagne bile 30 golle kraldı, Sorloth ve Muriqi'de sağlam ilerliyor bu tarzda oyuncular olarak.

Abi cok basit birak 30u 25 yasindan buyuk topcu almayacaksin. Adam yaşayabileceği her seyi yasamis, burada sampiyon olmasa ne olacak, gol atmasa ne olacak? Adam hep atleticolu falcao olarak anilacak. Heyecanıni atikligini kaybetmis oyunculari alip ne bekliyoruz anlamiyorum

Son olarak ne zaman atlerticodan liverpooldan monacodan oyuncu almaz oralara oyuncu gondeririz iste o zaman tabanca gibi takim izleriz

dünkü pozisyon gol olsa ofsattı ama bildiğimiz falcao o topu kaleye sokardı.adam sakat gelmiş asıl skandal bu.burada kendisinde suç yok ne dedi geçen hafta takımın başındaki galaktik imparatorluğunun başı büyük insan fatih terim transfer ettiğimiz oyuncuların son sağlık durumlarıyla ilgili bilgimiz yoktu!

Yahu terimi falcaoyu ölümüne savunan tipler yokmu
Adama senelik 5 mio ödüyoruz belki daha fazla
Attigi gol sayisi 2 biri kupada biri ligde oda rakipin götüne carparak zar zor giren gol
Oynamadi sakat makat anlamam zaten gelemeden önce sakat degilmiydi
Ozaman 33 34 yasinda sakat adami almayin be arkadas

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ilk çıktığı maçta da aynı enerjiyi yansıtıyordu , musarb

özetnen: falkuanın topa vuracak mecali yok
Haftaya costugunda kilif ne olacak? Tekrarliyorum bi rahat durun transferin son gününde gelip maalesef sakatlandi adam. Bari bi subatin sonuna kadar son karar icin bekleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt