#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fizik olarak hala.yetersiz lakin adam birturlu düzgün oyuncularla oynayamadi hocanın kurduğu 11ler yüzünden

Takimda Teknik heyetin g.tunu kurtaracak 2-3 topcudan biridir.

Gollerin birinin penalti ve birininde top taca giderken adama carpip gol oldugu realitesi ile yuzleselim
IMG_20200112_095914.webp

Bu takım ne savunmayı iyi yapıyor ne hücumu .Hücumda 4-5 pozisyon bulduğumuz maç yok çizgiye inip içeri çıkarma dışında hücum planimizda yok rakiplerde bunu bildiğinden geri çekilip kontraatak oynuyor .son attığımız gollerin çoğu penaltı pozisyon bulsak daha çok elestirecegim ama pozisyon da gelmiyor adama .Cagne gelsin 4-4-2 oynayalım ya herro ya merro yapalım en azından bir planımız olur

TSL gol kralı geldi çöp dedik,
Avrupa golcüsü geldi çöp diyoruz.
Beyler oyun yok oyun

Bize uygun bir adam degil maalesef bize drogba gibi savasan top indiren top dagitan komple bir forvet lazim , mumkunse hemen yada sene sonu yollanmalı

STSL'de bir daha kimsenin alamayacağı kadar para alıyorsun belki de bu taraftar kimseyi senin kadar çok beklemedi Türkiye'ye ayak bastığın anda yapılan karşılamayı dünyada kaç tane futbolcu yaşamıştır ki ?

Artık sana gösterilen bu özel ilginin karşılığını alsak diyoruz ? boş kale veya penaltı haricinde gollerini de görmek istiyoruz Adana Demirspor karşısında bile ayakta duramayacaksan senin Diagne'den ne artın kaldı ki ?

Falcao isminin hakkını ver artık ...

Gelmesini istemiyordum ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. Gol atıp atmaması çok da önemli değil cidden ayakta duramıyor herif. İlginç yani..

Fenere güldük durduk RvP için bizim başımıza gelenin de pek bir farkı kalmadı açıkçası.

Onca tantana kopardı bizimkiler ama şimdiye kadar PR dışında sahada neredeyse hiç verim alamadık.

sent via GSC

STSL'de bir daha kimsenin alamayacağı kadar para alıyorsun belki de bu taraftar kimseyi senin kadar çok beklemedi Türkiye'ye ayak bastığın anda yapılan karşılamayı dünyada kaç tane futbolcu yaşamıştır ki ?

Artık sana gösterilen bu özel ilginin karşılığını alsak diyoruz ? boş kale veya penaltı haricinde gollerini de görmek istiyoruz Adana Demirspor karşısında bile ayakta duramayacaksan senin Diagne'den ne artın kaldı ki ?

Falcao isminin hakkını ver artık ...

Ben bilerek böyle oldugunu sanmıyorum bu arada.
Falcao öyle evde oturup hahaha paralarını yiyorum enayilerin diye viskisini içmiyordur. Yaşı, yaşadığı sakatlık vb. bu performansa etken.
Benim şahsi düşüncem bu tarz futbolcuların yani 30 yaş üzeri futbolcuların hiç alınmaması yönünde.
TFF eğer bir sınır getirecekse buna bir sınır getirmeli. 30 yaş üzeri maksimum 2 sözleşme yapma hakkı olmalı takımlarımızın. Yoksa popülist başkanlar ve taraftar böyle transferlere her zaman sıcak bakar.
++ Çin gibi maksimum 3 milyon euro maaş sınırı getirilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt