#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün bunlara bir yenisini ekleyecek misin?
Büyük unvan sahiplerine, büyük oyunculara yakışan budur. El tigre unvanının hakkını verecek misin reis heee

Yarın ilk 11'de başlayacağını düşünüyorum her zaman büyük maçların büyük topçusu olmuştur yarın da çıkıp kim olduğunu göstermesi gerekir.

tenor.gif

Sana acayip uyuz oluyorum kac haftadir.

Yarin emmoglum senin yüzünden kesik yiyecek gibi. Galibiyet golünü atarak kendini hepimize affetirmelisin.

Sana göre çerez parası alan sorloth tek başına takımı sırtlıyor sen yatistasin.
Neyse birkac hafta sonra en azından adamın imzalı formasini alırsın sana gün doğdu köftehor.

Bugün o gün demek istiyorum ama birden son 2 yıldır yaşanan hakem facialarını hatırlıyorum. İşimiz zor, Falcao kendini affettirmeli.

hazır olmadan salt adı falcao diye oynatılması çok saçma. Adem işini gayet güzel yaptı yokluğunda hadi yeri dolmasa 11 başlatırsın da büyük maçı büyük oyuncular alır misali saçmalıklar hep bizde görülür.
mantıklı plan son 20 dk yorgun fener savunmasının içinden geçip maçı kazandırması

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün senin günün olsun El Tigre. Yatmaya gelmediğini bilinçli bütün taraftarlar biliyor zaten. Vurduğun gol olsun!

Sahada ezilir bugün ,hızlı oynayamadigi icin pas atana kadar yedigi preslede ataklari öldürür diye dusunuyorum.Sut atamadan maci tamamlar dk 75 gibi ademe birakir yerini.

Yanlış bir tespit olduğunu düşünüyorum kondisyonu biraz yerine gelmişse ve ilk 11 başlarsa golünü yazar her türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt