#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Radamel Falcao: "Penaltı anında açıkcası heyecanlanmadım. Tabi oldukça uğultu yaptılar ama bu tarz atmosferler benim için basittir."

ADAM .
adam kolombiyali ya, atletico madridde felan oynadi. adam escobarin ogulluyla iyi. serdari,ozani, defansi felan mic etti. Onyekuru posisyon üstüne posisyon gördü. EFSANE OLDUN

2.yarı bittin be reyis hocaya çok kızdım çıkarmadı diye ama varmış senin de kalma sebebin o penaltıyı senden başka haşırt diye sokacak adam yoktu takımda

Tüm parasını çıkardı aldığı her kuruş feda olsun.

adam kolombiyali ya, atletico madridde felan oynadi. adam escobarin ogulluyla iyi. serdari,ozani, defansi felan mic etti. Onyekuru posisyon üstüne posisyon gördü. EFSANE OLDUN

Adam Güzel Top Tutdu, güzel kosular yapti bizimkiler yine atmadi..

O Penaltiyi atmak kolay is degil!

ADAMIN GÖLÜ var dedim ATDI BE !

Adam Güzel Top Tutdu, güzel kosular yapti bizimkiler yine atmadi..

O Penaltiyi atmak kolay is degil!

ADAMIN GÖLÜ var dedim ATDI BE !
belhanda kirmizi yemeseydi tam falcao + onye git gel git gel olurdu gollerden dolayi. icine etti herif. Falcao ilk defa bu kadar dominant oynadi ligde. konya ve antalya da biile böylesini yapmadi

falcao olmasa başka biri olsa belki atamazdı . öyle yere öyle vurdu ki neuer çıkaramazdı .

1582486567009.webp

ilk yarida cok iyi top dagitti ve iyi oynadi. ikinci yarida ise oyundan düstü ama o penaltiyi fenerin lanet stadinda bundan baskasi da bizden atamazdi herhalde. adem sürekli ayni köseye attigi icin jöleli altay artisi tutabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt