- 23 Temmuz 2011
- 75.544
- 51.079
- 4.693
Tasagini yesinler reyz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenere sokup hekeli dikilecek
he fkin DID IT. o atmosferde o durumda anca bunun gibi klas adam atardi. NASIL SINDIRDI KUSLARI + SERDAR .... amane dedim
adam kolombiyali ya, atletico madridde felan oynadi. adam escobarin ogulluyla iyi. serdari,ozani, defansi felan mic etti. Onyekuru posisyon üstüne posisyon gördü. EFSANE OLDUNRadamel Falcao: "Penaltı anında açıkcası heyecanlanmadım. Tabi oldukça uğultu yaptılar ama bu tarz atmosferler benim için basittir."
ADAM .
adam kolombiyali ya, atletico madridde felan oynadi. adam escobarin ogulluyla iyi. serdari,ozani, defansi felan mic etti. Onyekuru posisyon üstüne posisyon gördü. EFSANE OLDUN
belhanda kirmizi yemeseydi tam falcao + onye git gel git gel olurdu gollerden dolayi. icine etti herif. Falcao ilk defa bu kadar dominant oynadi ligde. konya ve antalya da biile böylesini yapmadiAdam Güzel Top Tutdu, güzel kosular yapti bizimkiler yine atmadi..
O Penaltiyi atmak kolay is degil!
ADAMIN GÖLÜ var dedim ATDI BE !
belhanda kirmizi yemeseydi tam falcao + onye git gel git gel olurdu gollerden dolayi. icine etti herif
ekici bunlarin en baba sut ceken adami. Muslera o topu cikardiya denizin toplarini tek bacakta tutarVallah bence iyi oldu .
Deniz direk kirmizi gördü.
Deniz ara sira güzel vuruyo, ne olur ne olmaz!
seversinTasagini yesinler reyz.