- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
yumuşamış diyebilir miyiz umutcum
Yaşlanmış diyelim üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yumuşamış diyebilir miyiz umutcum
Galatasarayli degilde Belhandasarayli olmusun sen kanka Belhandadan baska kimseyi begenmiyon .nasıl çok iyi yav bi ton gol kaçırdı ceza sahası içinde, en iyi olduğu yerde
ewt hem serinin müdahalesiyle aynı
hem de el var
Ben bunu farketmedim vay oçları
O yüzden kaptan Muslera olmamalı.Var ve bizik takim vari kullanmayi bilmiyor oyun ne kadar cabuk baslarsa vara bakmaz adamlar itirwz edeceksin oyunu baslatmayacaksin ama bizimkiler hic hakemin basina toplanmiyor
Şair yaş 35 yolun yarısı demiş. Ama Radamel Falcao'nun ne şairden haberi var ne de şiirden!!
Şiir güzeldirseversin
Anlamiyo musunuz illa bilale anlatir gibi mi yazalim forumda yavGalatasarayli degilde Belhandasarayli olmusun sen kanka Belhandadan baska kimseyi begenmiyon .
Adam gecenlere kadar Nandoya bile salliyorduGalatasarayli degilde Belhandasarayli olmusun sen kanka Belhandadan baska kimseyi begenmiyon .
Antipatik adamsin ilk zamanlar Belhandayi seviyorsun diye bisey demiyordum sonucta bizim futbolcumuz ama Belhandayi sevip diğer futbolculara laf atman hatta Belhandadan 1000 kat iyi olan adamlara laf atman sinir bozucu bi durumAnlamiyo musunuz illa bilale anlatir gibi mi yazalim forumda yav
Ben bunu farketmedim vay oçları
son anlarda falcaonun vurduğu 1 top vardı sarrachinin tekme attığı pozisyonun hemen öncesinde orda falcaonun vurduğu top defans oyuncusunun eline geldi mi gelmedi mi diye araştırırken denk geldim ben deBu pozisyonu bende görmedim 90 dakika tuvalete bile gitmedim
adminin küfürü ile ilgili raporlama ve gerekeni yapalımson anlarda falcaonun vurduğu 1 top vardı sarrachinin tekme attığı pozisyonun hemen öncesinde orda falcaonun vurduğu top defans oyuncusunun eline geldi mi gelmedi mi diye araştırırken denk geldim ben de
o pozisyonu da hiç tekrarını ve farklı açılarını göstermediler
bizim aleyhimize olan boş şeyleri bile 10 kere gösteriyolar