#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nando'da yok artik isimini orta koyma vaktin geldi

İsimle olmuyor işte bu kodumunun oyunu,genelde daha çok ısıran isteyen koşan mücadele eden kazanıyor.Bir türlü anlayamadın şunu senelerdir.

Açık ara Rizespor'dan çok daha teknik bir takım GS.Ama fizik,mücadele 0.Rize çok daha istekli,ısıran ve diri bir takım.Sonuç?Çok bir pozisyon vermeyişimize rağmen kazanan 2-0 Rizespor.

İsimle olmuyor işte bu kodumunun oyunu,daha çok ısıran isteyen koşan mücadele eden kazanıyor.Bir türlü anlayamadın şunu senelerdir.
dedigimi tekrardan bi oku ondan sonra yaz, bir türlü anlayamadin sunu senelerdir. Bir de be cahil kardesim ben ne zaman isim fanatikligini yapmissim, kör? Linnes oynasin Mariano oynamasin diyip durdum vs.

Bitik bir veteran topcumuz mariano nün ceza sahası içinde yerden çevirip boş kaleye attığı goller ve penaltılar var tabi hakkını yemeyelim oynamaya devam ederse yine bu tarz goller atacak ve çift haneleri görecektir. Ama bu durum bu topcumuzun bitik olduğu gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki..

İsimle olmuyor işte bu kodumunun oyunu,genelde daha çok ısıran isteyen koşan mücadele eden kazanıyor.Bir türlü anlayamadın şunu senelerdir.

Açık ara Rizespor'dan çok daha teknik bir takım GS.Ama fizik,mücadele 0.Rize çok daha istekli,ısıran ve diri bir takım.Sonuç?Çok bir pozisyon vermeyişimize rağmen kazanan 2-0 Rizespor.

ne diyon

812B33C2-4390-49C5-BB38-CE86FBBA46DF.webp

En anlam veremediğim nokta ulan koskoca Falcao doğru dürüst bir gol atmadı. 2 3 penaltı 2 3 tek vuruş bir iki tane bos kale 2 tanede rakip çarpıp giren top. Güiza bile uzaktan aşırtma felan atıyordu. Nasıl iş bu anlamadım. Falcao sun sen usta bir tane dank diye kafa bile vurmadın..

a
En anlam veremediğim nokta ulan koskoca Falcao doğru dürüst bir gol atmadı. 2 3 penaltı 2 3 tek vuruş bir iki tane bos kale 2 tanede rakip çarpıp giren top. Güiza bile uzaktan aşırtma felan atıyordu. Nasıl iş bu anlamadım. Falcao sun sen usta bir tane dank diye kafa bile vurmadın..
adami os'da serinin bile arkasinda top alip dagitmaya mahkum ettik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt