Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.970
- 16.572
- 2.648
Ulan her seferinde heves yapıp medet umuyorum, kaleye şutun yok be. Diyecek söz kalmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nando'da yok artik isimini orta koyma vaktin geldi
dedigimi tekrardan bi oku ondan sonra yaz, bir türlü anlayamadin sunu senelerdir. Bir de be cahil kardesim ben ne zaman isim fanatikligini yapmissim, kör? Linnes oynasin Mariano oynamasin diyip durdum vs.İsimle olmuyor işte bu kodumunun oyunu,daha çok ısıran isteyen koşan mücadele eden kazanıyor.Bir türlü anlayamadın şunu senelerdir.
Bir de be cahil kardesim ben ne zaman isim fanatikligini yapmissim, kör?

sen gerizekalimisin? yigit ile karistirmis olabilirmisin?Tabi canım hiç yapmadın.Ne demezsin.![]()
sen gerizekalimisin? yigit ile karistirmis olabilirmisin?
iftira atma o haldeÇok güzel moderatörlük örneği,aferin devam et böyle.
İsimle olmuyor işte bu kodumunun oyunu,genelde daha çok ısıran isteyen koşan mücadele eden kazanıyor.Bir türlü anlayamadın şunu senelerdir.
Açık ara Rizespor'dan çok daha teknik bir takım GS.Ama fizik,mücadele 0.Rize çok daha istekli,ısıran ve diri bir takım.Sonuç?Çok bir pozisyon vermeyişimize rağmen kazanan 2-0 Rizespor.
Artik golleri var olmali her macGaziantepe karsi GOLÜ var!
adami os'da serinin bile arkasinda top alip dagitmaya mahkum ettikEn anlam veremediğim nokta ulan koskoca Falcao doğru dürüst bir gol atmadı. 2 3 penaltı 2 3 tek vuruş bir iki tane bos kale 2 tanede rakip çarpıp giren top. Güiza bile uzaktan aşırtma felan atıyordu. Nasıl iş bu anlamadım. Falcao sun sen usta bir tane dank diye kafa bile vurmadın..