#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka türlü top alamıyor ki herif, ne yapsın? Alanyalı Cisse 10 metrekarede oynayıp maç başına 3 kere karşı karşıya kalıyor kaleciyle. Bu gariban da madem top gelmiyor, bir şeyler yapayım diye kendini geriye atıyor. Onu da yapmasa tekme tokat dövdüğümüz Diagne'den farkı kalmayacak zaten.

biraz da geçmişten kalma oyun ezberi gibi geliyor bana. atletico zamanında da gerilere kadar gelerek oynuyordu.

tabi şu an geri gelince tekrar dönecek enerjiyi bulamıyor.

Başka türlü top alamıyor ki herif, ne yapsın? Alanyalı Cisse 10 metrekarede oynayıp maç başına 3 kere karşı karşıya kalıyor kaleciyle. Bu gariban da madem top gelmiyor, bir şeyler yapayım diye kendini geriye atıyor. Onu da yapmasa tekme tokat dövdüğümüz Diagne'den farkı kalmayacak zaten.
diagne bunun yaninda ronaldo kalır. Ortaya geldiğinde yaptığı tek şey tope dokunma istatistiği başka da bir ise yaramıyor, cunku takim orta sahada pas dagitacakken defansı karıştırıp onyekuruya alan açması gereken adam orta sahada olunca atga kalkamiyoruz. Yapacağı şey ceza sahasına beklemek ve gelen 2-3 pozisyonu basitçe harcamamak. Orta sahaya gelmektense kalesiyle karşı karsiya kaldığında o topa kız çocuğu gibi vurmak yerin gol atması tek ihtiyacımız bu.

Iste problem burada. Ondan sonra niye böyle . Sen adama top getirme ardindan söv

herif ne kafa vurabiliyor ne de rakiple fiziki musabakaya girebiliyor. cisse falan onlari bir nebze yapabiliyor. falcaonun adi harici ceza sahasi golcusu olarak gorulecek bi hali kalmamis. goztepe deplasmaninda da kacirdigi posyonun benzerini bugun kacirdi. ama attigi gol neden hareketli oynayip al ver yapmasi gerektiginin isareti. yoksa stoperlerin ortasinda top gelsin diye dua edersek olmuyor cunku onun atabilecegi kadar beles top ne verebiliriz ne de biraz yirticilik ve finishing gerektiren golleri atabilir kendisi

Bu arkadaşı yollayamayız. Boşuna hayal kurmayın. 5M kemiksiz alıyor, Türkiye gibi parası olanlar için cennet gibi bir ülkede yaşıyor, Türkiye'nin en büyük kulübünde oynuyor, taraftar takımına tapıyor, düzenini kurmuş. 1 sene daha bizde kalır, sonra ülkesine döner. Orda 1 sezon top oynar ve emekli olur.

Yapılması gereken şey Falcao'dan max verim alacak şekilde faydalanmak. Onun da yolu az maç oynamasından geçiyor. Dinlendire dinlendire oynatacaksın. Vücudu yaşadığı ağır sakatlıklardan dolayı yorgun olduğu için sakatlık riski yüksek + yaşı gereği ligi tek başına götüremez. O yüzden de Falcao ile birlikte dönüşümlü oynatabileceğin top class bir forvet almak şart.

Ben hala umutluyum kendisinden. Hem kendisi adına hem de bizim adımıza şanssız bir sezon oldu.
Sezon başı kampını kaçırdığı için bi türlü fiziken tam olarak hazır hale gelemedi. Sonra ortada darbeye bağlı bir sakatlık olmadığı halde aylarca oynayamadı ki bunun da ana sebebi hazırlık kampını yememesi muhtemelen. Sonra tam biraz kendine geldi dedik, lige 3 ay ara verildi.

Dediğim gibi, seneye doğru bir kadro yapılanması ve iyi bir hazırlık dönemiyle bize çok faydalı olacağını düşünüyorum. Özellikle büyük maçlarda.

transfer donemınde bızı kanser etmıstı futbolculuk donemınde devam etmekte

Tamam herseye okum ama adamin cdmin arkasina gidip top istemesi nedir ? Terim niye demiyor önde kal? Niye gereksiz efor sarfediyor
34 yaşındaki Falcao'nun da gelip orta sahanın gerisinde top almaya çok hevesli olduğunu zannetmiyorum ama mecburen geliyor çünkü takım öyle bir halde ki forvete top götürme konusunda belki de ligin en kötü takımıyız forvet gelip topu ileri götürmeye çalışıyor

34 yaşındaki Falcao'nun da gelip orta sahanın gerisinde top almaya çok hevesli olduğunu zannetmiyorum ama mecburen geliyor çünkü takım öyle bir halde ki forvete top götürme konusunda belki de ligin en kötü takımıyız forvet gelip topu ileri götürmeye çalışıyor
Aynen bu

Gereğinden fazla profesyonel. En ufak bir acı hissettiğinde gözü hemen kenara bakıyor, beni değiştirin der gibi.Kulübe hiç bir aidiyet duygusu hissetmiyor. Sene başında ilk geldiği zaman ki açıklamaları, havaalanında ailesi ile beraber pozları filan hepsi rolmüş. Paramı alırım, arada bir de iyi oynar durumu kotarırım hesabında...

Falcao gitdi, önde Topmu tutduk ?
Falcao cikali önde bi bok yapamadik!

Takim bugünde pek iyi degildi, yinede FT 5 Dka bekledi oyuncu almak icin...

Herkes Falcaoya kiziyor ama neyse

Eger kalirsa Cisse tarzi birini bulmaliyiz.

Ronaldo gelse şu takımda Falcao'dan fazla 5 gol atar. Artık şuçu santraforlarda değil, Gomis'ten beri santraforların performansını istikrarlı şekilde düşüren teknik kadromuzda ararsak daha doğru sonuca ulaşırız diye düşünüyorum.

Yalniz ciktiginda Konya macinda 2 0 mi neydi, bu mac da 3 1. Belki gerek duymamistir. Bu macta bence iyi oynuyordu, tek sorun sakatliklari. Teklif gelip gitmek istiyorsa mutlaka gitmeli ama kalirsa %100 birisi daha alinmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt