- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Aetik seneye adam akilli Kampla umarimSorun zaten o: oynadığında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aetik seneye adam akilli Kampla umarimSorun zaten o: oynadığında.
Bu kamp kaldıramaz musap. Kampta hergün bir başka yeri atar bunun. Doğru köyüne dönsün bize yaramadı olmadıAetik seneye adam akilli Kampla umarim
Kisa kadar zaman tanirim kisisel olarak bakalimBu kamp kaldıramaz musap. Kampta hergün bir başka yeri atar bunun. Doğru köyüne dönsün bize yaramadı olmadı
falcaoyu kurbanda bi görmek lazım reis et ustası belki gaza gelirKisa kadar zaman tanirim kisisel olarak bakalim
Ula Diagne bundan yararli be.Olm seneye kisa kadar güveniyorum sana, halen böyle devam edersen anandan cikip Kedine kadar sayarim
Araplara kaktırabilsek keşke!
Bizim ki de 3 sezonda 25 gol anca atar koftiden maçlar da.rvp 25 gol atmıs rtaş
şöyle sezonda 1-2 maç hariç sakatlanmayan 23-28 yaş arası 1.85 boylarında 20golü rahat atabilecek pure zenci forvet istiyorum
Kafamda bir isim var ama 29 yaşında.şöyle sezonda 1-2 maç hariç sakatlanmayan 23-28 yaş arası 1.85 boylarında 20golü rahat atabilecek pure zenci forvet istiyorum
Belhanda ne boklae yedi yine bgn ...falcaoyu kurbanda bi görmek lazım reis et ustası belki gaza gelir
average idi reisBelhanda ne boklae yedi yine bgn ...
Kral sahibi olduğu formayı almaya geliyorDiagnenin ahı var
Bok gibiydi. Her pas htaliaverage idi reis
niye reis fege çıkardığı pas güzel değil miydi şut atmayıpBok gibiydi. Her pas htali