GSCimbom
#9 Radamel Falcao (ARŞİV)
Emrah Yıldırım

#9 Radamel Falcao (ARŞİV) Sayfa 315

Emrah Yıldırım ·

Cevap
10K
Okunma
430,4K
Sayfa
315/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 dk bile durmamalı takımda. İsmi Falcao olmasa ana bacı küfür edecekken ismi Falcao diye susuyor herkes. Koca sezon iyileşsin, fiziken toparlasın diye bekledik adam maç ritmi, fiziğini bulamadan tekrar gitti sürekli.

ŞL için aldık 2 maç mı ne oynadı, millet götünü yırtıyor bunda hiç emare yok, ilk devre de 3 hafta sonra dediler 3 ay sonra döndü, sakatlık ne belli değil, niye iyileşmiyor belli değil.

Çıt kırıldım Eren bile daha fazla maç oynuyordu. 2 sezondur forvetsiz oynuyoruz sıktı artık.

1 dk bile durmamalı takımda. İsmi Falcao olmasa ana bacı küfür edecekken ismi Falcao diye susuyor herkes. Koca sezon iyileşsin, fiziken toparlasın diye bekledik adam maç ritmi, fiziğini bulamadan tekrar gitti sürekli.

ŞL için aldık 2 maç mı ne oynadı, millet götünü yırtıyor bunda hiç emare yok, ilk devre de 3 hafta sonra dediler 3 ay sonra döndü, sakatlık ne belli değil, niye iyileşmiyor belli değil.

Çıt kırıldım Eren bile daha fazla maç oynuyordu. 2 sezondur forvetsiz oynuyoruz sıktı artık.

Sönmüş Yıldızlar artık alınmamalı!
Bize Engin, Elmander, Melolar lazım..takım için sonuna kadar savaşan Adamlar...

Aynı tarj düşünüyoruz Teknikdaş.
Futbol düşüncelerimizin birbirine benzemesi hoş. Sevindim

#Bro #Teknikdaş #Admincim

Screenshot_20200722_085334_com.tapatalk.gscimbomcomforum~5.jpg

Abi sakat olmasa kalsın bu haliyle bile 20 gol atar ama sakat işte oynamayan adamdan ne bekliyoruz. Bedavaya alan çıkar illaki gönder gitsin. Maaşından kurtulsak yeter.

Simdi Grill Partyden geldik.
Güzel mangal yaptik, söz verdi seneye 15+ Gollerim var diye.

Sorna pastayla Selcuk geldi, Kahve ve Pasta yiyoruz simdi ...
hocamda gelirse bi ara ayak tenisde yapariz, keyfiniz yerinde....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt