#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao dan verim almak için

- Besleyici kanat al
- arkasına mücadeleci ve pasör bir #10 / #9.5 al

Amerikaya felan git bildigin taraftarı ve kulübü enayi yerine koyuyor sakatım ayagına yatıyor ancak

1 dk bile durmamalı takımda. İsmi Falcao olmasa ana bacı küfür edecekken ismi Falcao diye susuyor herkes. Koca sezon iyileşsin, fiziken toparlasın diye bekledik adam maç ritmi, fiziğini bulamadan tekrar gitti sürekli.

ŞL için aldık 2 maç mı ne oynadı, millet götünü yırtıyor bunda hiç emare yok, ilk devre de 3 hafta sonra dediler 3 ay sonra döndü, sakatlık ne belli değil, niye iyileşmiyor belli değil.

Çıt kırıldım Eren bile daha fazla maç oynuyordu. 2 sezondur forvetsiz oynuyoruz sıktı artık.

1 dk bile durmamalı takımda. İsmi Falcao olmasa ana bacı küfür edecekken ismi Falcao diye susuyor herkes. Koca sezon iyileşsin, fiziken toparlasın diye bekledik adam maç ritmi, fiziğini bulamadan tekrar gitti sürekli.

ŞL için aldık 2 maç mı ne oynadı, millet götünü yırtıyor bunda hiç emare yok, ilk devre de 3 hafta sonra dediler 3 ay sonra döndü, sakatlık ne belli değil, niye iyileşmiyor belli değil.

Çıt kırıldım Eren bile daha fazla maç oynuyordu. 2 sezondur forvetsiz oynuyoruz sıktı artık.

Sönmüş Yıldızlar artık alınmamalı!
Bize Engin, Elmander, Melolar lazım..takım için sonuna kadar savaşan Adamlar...

Aynı tarj düşünüyoruz Teknikdaş.
Futbol düşüncelerimizin birbirine benzemesi hoş. Sevindim

#Bro #Teknikdaş #Admincim

Screenshot_20200722_085334_com.tapatalk.gscimbomcomforum~5.jpg

Isterse maasini 3 milyona indirsin. Anca 20-25 mac yapacak ama genede 3 milyon alacak oyuncu olmamali bizim kadromuzda.

Miami ye mi gidiyorsun ülkene mi gidiyorsun bilemiyorum ama defolup git lütfen.

Bu transfer için apoya sallayanlar mevcut,yaw neredeyse gelmesi konusunda herkes hem fikirdi

Milleti öyle gaza getirdiniz ki istemeyenler bile ister hale geldiydi

Umarım ders alınmıştır

Bonuslarından vazgeçmiş, sabit maaşından da indirime gitmiş, haberler bu yönde ama kendi gibi herhangi bir açıklama ortada yok.

Abi sakat olmasa kalsın bu haliyle bile 20 gol atar ama sakat işte oynamayan adamdan ne bekliyoruz. Bedavaya alan çıkar illaki gönder gitsin. Maaşından kurtulsak yeter.

Bonuslarından vazgeçmiş, sabit maaşından da indirime gitmiş, haberler bu yönde ama kendi gibi herhangi bir açıklama ortada yok.
Bu mevzu net olsa Kap açıklaması yapılırdı. Resmi olmadığı sürece kolpa olarak bakmak lazım.

Simdi Grill Partyden geldik.
Güzel mangal yaptik, söz verdi seneye 15+ Gollerim var diye.

Sorna pastayla Selcuk geldi, Kahve ve Pasta yiyoruz simdi ...
hocamda gelirse bi ara ayak tenisde yapariz, keyfiniz yerinde....

Isterse maasini 3 milyona indirsin. Anca 20-25 mac yapacak ama genede 3 milyon alacak oyuncu olmamali bizim kadromuzda.
25 mac oynarsa kurban keselim, bence 25 mac sampiyon olmamiza yeter ama taş catlasa 15 16 mac oynar. Adamin orta derece sakatliktan donusu 2 3 ayi buluyor.

13 lig maçına çıkmış ilk 11de, 3 maç sonra geldi zaten ki gelse oynayamazdı malum sakattı.

Ligin yarısında yokmuş kısacası.

19/20 sezonunda tam tamına 137 günü sakat olarak geçirmiştir 24 maç kaçırmış

Emre Akbaba'nın ayağı 2 yerinden kırıldı 20 maç sonda takıma döndü Muslera yine eminim 24 maçı bulmaz takıma dönmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt