- 1 Haziran 2015
- 27.495
- 19.078
- 2.148
Suleyman rodop. Gece gunduz falcao övüyor. Altina da yancilari toplaniyor.
rodop bir numara zaten.
eldeki oyuncuları övüp gizemli transferlerden bahsediyorsa işler kötü gidiyor demektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Suleyman rodop. Gece gunduz falcao övüyor. Altina da yancilari toplaniyor.
oyadigi her macta en iyi adamdi belki de. Zaten o 8 maclik serinin en önemli adamiydi Nando + Marcao ileAdem'i görene kadar en az hatayı kendisinde buluyordum. 5'te 1 yeteneği Adem'in yaptıklarını gördükten sonra def olmasında karar kıldım. Sağlıklıyken bile Adem kadar fark yaratamıyordu herif.
oyadigi her macta en iyi adamdi belki de. Zaten o 8 maclik serinin en önemli adamiydi Nando + Marcao ile
Çok abartıyorsun. Can'ın Belhanda fanlığına döndü senin Falcao yaklaşımın.oyadigi her macta en iyi adamdi belki de. Zaten o 8 maclik serinin en önemli adamiydi Nando + Marcao ile
Haklisin . Tam bitik. Kaç tane karşı karşıya berbat sut çekip gol kaçırdı. Yapilan ortalara doğru dürüst kafa vuramıyor. Bir maçta kale sahası içinden kafa ile kalecinin kucağına atti. Bitmiş bu adam. 10 golun 3 tanesi rakibe çarpıp girdi . 2 3 tanesi penaltı. Geriye kalan mariano nün yerden pasında boş kale veya kale ici tek vuruş..Nerde en iyi adamdı yav, Konya deplasmanında attığı gol haricinde öyle çok ahım şahım bir işi yoktu. Ne Adem kadar hava topu kazandı, ne de bugün Adem'in Saracchi'ye attırdığı goldeki gibi bir pozisyon hazırlayabildi. Son 3 ayda da ayağına top değmedi zaten. Şu ligi şu topla ilk 7'de bitirdiysek 10'da 1'i kadar para kazanan Adem'in 2-3 kat fazladan emeği var Falcao paşadan.
Sivas macinda hazirladigi gole bak mesela. Bütün beyinsizler topu kaleye atmaya calisirlardi mesela.Nerde en iyi adamdı yav, Konya deplasmanında attığı gol haricinde öyle çok ahım şahım bir işi yoktu. Ne Adem kadar hava topu kazandı, ne de bugün Adem'in Saracchi'ye attırdığı goldeki gibi bir pozisyon hazırlayabildi. Son 3 ayda da ayağına top değmedi zaten. Şu ligi şu topla ilk 7'de bitirdiysek 10'da 1'i kadar para kazanan Adem'in 2-3 kat fazladan emeği var Falcao paşadan.
Hissediyorum haftaya golu var El Tigrenin!
Dur lan.. Lig bitti degilmi..