#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem'i görene kadar en az hatayı kendisinde buluyordum. 5'te 1 yeteneği Adem'in yaptıklarını gördükten sonra def olmasında karar kıldım. Sağlıklıyken bile Adem kadar fark yaratamıyordu herif.

Adem'i görene kadar en az hatayı kendisinde buluyordum. 5'te 1 yeteneği Adem'in yaptıklarını gördükten sonra def olmasında karar kıldım. Sağlıklıyken bile Adem kadar fark yaratamıyordu herif.
oyadigi her macta en iyi adamdi belki de. Zaten o 8 maclik serinin en önemli adamiydi Nando + Marcao ile

oyadigi her macta en iyi adamdi belki de. Zaten o 8 maclik serinin en önemli adamiydi Nando + Marcao ile

Nerde en iyi adamdı yav, Konya deplasmanında attığı gol haricinde öyle çok ahım şahım bir işi yoktu. Ne Adem kadar hava topu kazandı, ne de bugün Adem'in Saracchi'ye attırdığı goldeki gibi bir pozisyon hazırlayabildi. Son 3 ayda da ayağına top değmedi zaten. Şu ligi şu topla ilk 7'de bitirdiysek 10'da 1'i kadar para kazanan Adem'in 2-3 kat fazladan emeği var Falcao paşadan.

Nerde en iyi adamdı yav, Konya deplasmanında attığı gol haricinde öyle çok ahım şahım bir işi yoktu. Ne Adem kadar hava topu kazandı, ne de bugün Adem'in Saracchi'ye attırdığı goldeki gibi bir pozisyon hazırlayabildi. Son 3 ayda da ayağına top değmedi zaten. Şu ligi şu topla ilk 7'de bitirdiysek 10'da 1'i kadar para kazanan Adem'in 2-3 kat fazladan emeği var Falcao paşadan.
Haklisin . Tam bitik. Kaç tane karşı karşıya berbat sut çekip gol kaçırdı. Yapilan ortalara doğru dürüst kafa vuramıyor. Bir maçta kale sahası içinden kafa ile kalecinin kucağına atti. Bitmiş bu adam. 10 golun 3 tanesi rakibe çarpıp girdi . 2 3 tanesi penaltı. Geriye kalan mariano nün yerden pasında boş kale veya kale ici tek vuruş..

Sivas macinda hazirladigi gole bak mesela. Bütün beyinsizler topu kaleye atmaya calisirlardi mesela.
Fb macini tekrar izle onyekuruyu atak manyagi yapti bosluklarla. Falcaonun sakatligindan sonra bosuna düsmedik

Normal bir futbolcu olsa , normal bir maaş alsa , sakatlık sorunu olmasaydı bu seneki performans yeterli derdik
Ama Falcao gibi futbolcu beklentiyi yükseltti ilk baştan 2 ay transferi beklememiz de bunda etken tabi. Yüksek maaşı , aşırı sakatlığı ve maç kaçırması büyük soru işareti. Yoksa kim derdi ki bir sene sonra geri gönderilmesini isteyeceğiz.
Artık sakatlıktan da çıktı iş sanki keyfi olarak antrenmanlara çıkmıyor gibi. Neymiş tam iyi hissetmeden oynamayacakmış. Bir adele çekmesine böyle yapacaksa çok işimiz var bizim.

Bu gibi bir sürü soru işareti nedeniyle gönderilebilir bence. Maaşında indirime gitmeyi kabul ederse ancak o şartla kalsın derim .

Nice broo
13435743511835.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt