Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
iyi degildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstad yıne yorumlar yakıyoryetenekleri ve fiziği ışığında fena olmadığını söyleyebiliriz fazlasını bekleyen zaten hata yapmış olur
üstad yıne yorumlar yakıyor
Şunun aldığı maaşı Omar, Taylan, Fatih, Arda, Kılınç, Marcao, Luyindama, Linnes toplasan anca alıyor.
hayatımda öyle boş frikik görmedımnasil bir takimsak frikiki falcao kulaniyor
Hakikaten ne bekliyorlar anlamiyorum. Fatih Terim ve yonetime laf edemeyenler buna sariyor.yetenekleri ve fiziği ışığında fena olmadığını söyleyebiliriz fazlasını bekleyen zaten hata yapmış olur
Hakikaten ne bekliyorlar anlamiyorum. Fatih Terim ve yonetime laf edemeyenler buna sariyor.
Aynen, alinmasi hataydi fakat madem aldik, olup olabilecegi ,en fazlasi bu. Ya baski kurup pozisyona sokacagiz ya da bol bol kufur edecegiz.2. cümleyi bilemem falcaonun max oyunu yetersiz ztn demek istedim ha bunu aldılar diye ft ve yönetim dediysen katılırız
Adama asist yapan yok.. Adamı hurdaya çıkardılar.. Falcao bizi değil biz Falcao'yu bitiriyoruz..Kötü diyemeyeceğim zira ceza sahasında kaç kere topla buluştuk takım olarak?
Kendisi de biraz kötü ama tüm suç bu arkadaşa yüklemek art niyet olur.Adama asist yapan yok.. Adamı hurdaya çıkardılar.. Falcao bizi değil biz Falcao'yu bitiriyoruz..
girdikten sonra Diagne de bi kere bile topla bulusamadi galiba. Arabbrothers ile bu kadar anca. hele ilk yarinin sonuna dogru, 2 kere güzel bosaltti kendisini atmadilarAdama asist yapan yok.. Adamı hurdaya çıkardılar.. Falcao bizi değil biz Falcao'yu bitiriyoruz..