#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7.webp

çok yoruldum protein yemeliyim

Araba almışız benzin koymuyoruz.

Kadro mühendisliği harika.

Arkasına iyi bir 10 numara, kanatlara hızlı ve iyi orta açan iki oyuncu koysak çok şey farklı olacak.

Hem Falcao hem de Diagne CEZA İÇİ GOLCÜLERİ.

Bu ikisini topla altı pasın bir iki metre civarında buluşturamazsan, etkilerini yüzde 90 azaltırsın.

Yani iyi bir on numara ve kanatlarda hızlı iki oyuncu olsa Galatasaray’ın forvetinde kim olsa 15 gol zaten atar.

Bu adamı eleştireyim diyorum eleştirecek bir şey bulamıyorum. Ceza sahasında kendisine ulaştırılan topları( geldiğinden beri her maçta en fazla 3 tane) bir şekilde kaleye yönlendiriyor. Adamı ceza sahasında topla buluşturabilsek çok gol atacak da, yapamıyoruz maalesef. Yalnız dikkatimi çeken bir şey var ki iki bedevimiz bu adama zorda kalmadıkça pas atmıyor.

Tekte arkaya bırakıp 3-4 fb oyuncusunu düşürdüğü pozisyon çok iyiydi.
Takıma uydu maçın geri kalanında.

1. Yanındaki kalitesiz topçularda kendisini etkiliyor muhakkak ama bu yoklukta bu kadar para alan adam çok daha fazla iş yapmalı. Gol bakımından değil sadece bi elmander performansı, hırsı isteriz en azından. İsyan etmesini isteriz, yapamıyor maalesef. Fizik el vermiyor.

2. Beraber oynadığı futbolcularla, sahada oynanan oyunun kendisi ile alakası yok. Bizim takıma lazım olan santrafor tipi değil kesinlikle.
Bu geçen sezonun sonunda teknik ekipçe fark edilip, falcao kesin olarak kalacaksa kendisi etrafına uyumlu bir kadro ve oyun planı belirlenmeliydi. Burda da teknik ekip ve yönetimin yetersizliği ön plana çıkıyor.

Kendisine bugün top gelmedi net olarak söyleyebiliriz. Oyun içinde fb savunmasının orta alanının kucağına düştü. Bi ara baktım geri gelip orta sahadan top alıyo adam. Olmaz böyle, gomis'de aynı duruma çok düştü diagne'de. Bu forvetlere top gelmeden bunlar işlerini yapamazlar.

Feghouli ve belhanda ile cidden olacak gibi değil durum.

garry rodriguez tarzı oyuncu olsa solda cok gol attırır falcaoya . adam cıkarken delirdi top gelmiyor

Dün bir ara istatistik vardı Fener'in 19 girişimi vardı ceza sahasında, bizim 5 mi ne. Bunların yarısı Caner'in gözü kapalı attığı doldurma ortalar ama Falcao-Diagne gibi adamlar onun zekatını bulsa skor yapabilecek adamlar. Dün Fener'de Falcao'nun yarısı kadar santrafor olsa onlar da atabilirdi. Heriflerin onca ortasına tek sağlıklı vuruşu Hobbit Gökhan yaptı. Ortadan gelemeyiz çünkü orta saha elemanlarımızda kilit pas yok. Kanatlarda tek Arda uğraştı Fegh kıç büyütüyor. Beklerden esas ofansif olanı kadro dışı, öteki 1 kez pozisyonluk orta bulabilecek fırsatı buldu. Bu şartlarda santraforun Suarez filan değilse çıkıp gol yaratabilecek durumu da pek olmuyor. Linnes'in önüne verdiği top çok klastı, Arda alakasız vurana kadar koşarak gelen Falcao'nun önüne yuvarlasa gol yapabilirdi. Kullandığı frikik ise tek kelimeyle rezaletti. Rakibin yaratıcılıktan uzak olduğu maçta bile bizim en iyi 2 adamımız stoperlerimizse Falcao'ya çıkarabilecek büyük bir faturanın olduğunu da düşünmüyorum.

bunu gecen de demistim; caner erkin gibi durmadan orta yapan adamdan cok faydalanabilirdik. ewt top kaybi da yasardik ama santraforlara cok isimize yarardi.

lütfedip maça çıkıyor beyefendi sağ olsun

dolar kuru 9 lira oldu. Bu beyfendinin yaklaşık maliyeti 50milyon tl nin hayli üstünde
Devre arası mls e gidersin de kurtuluruz umarım. İstersen 50 gol at bu maliyetle oyuncu oynatamayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt