- 26 Eylül 2012
- 121.863
- 72.326
- 5.068
fp acidan cok kotu bir transfer oldu
Berbat herif ya. Yemin ediyorum bunu gördükce Diagne bile daha sevimli geliyor bana.
Yeter ya delirtti hepimizi. Aldigi paralar haram zikkim olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fp acidan cok kotu bir transfer oldu
Neresi saçmalık bunun dışında bir şey beklemenin. Cisse aynı yaşta neler yapıyor ligde. Yukarıda bir arkadaş yazmış. Uzun zamandır stoperler arasında bu kadar kaybolan büyük takım forveti görmedi bu lig. Gecen sezon ki maçların özetleri ac ve izle. Topla buluşamıyor buluşsa bile bir sürü gol kaçırdı. Kafa vuramıyor. Bir tane kafa topu aldığını görmedim. Sorloth vedat gomis nasil savasip gol atiyor. Bu cok iyi bitiricide degil artık. Topu ver ceza sahasında atsın geyiği de hikaye yani..Tamam yazılanların haklılık payı var ama bu adamı oynatacak isek , ona uygun davranmamız gerekmektedir. Yani Falcao yu tek hamle oyuncusu olarak, pası alacak kontrol ve şut. Bundan başka birşey beklemek Falcaondan saçmalıktır. Yapamaz da.
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Keşke antep gibi takımlara show yapsa ben raziyim. Dediğin maçta penaltı ve bomboş vaziyette kale dibinde gol atti. Savunması derli toplu herhangi bir takıma karşı dahi birşey yapamıyor.
LA Galaxy'ye Zlatan'dan sonra Falcao viz gelir. O kadar salak da degil MLS takimlari.Higuain varken alamazlar. Belki Los Angeles Zlatan gittiydi diye yeni yasli star ister. Onlara gitsin bari.

Ofansif taktigimiz belli, kanatlarimiz akiyor, 10 numaramiz kilit paslar atiyor da
Forvetimize laf atmak kaldi.
adam ayakta duramiyor
Evet, bunyesi yaslandi. Hak veriyorum. Ama gecen sene de boyleydi. Ondan once ise 30+ mac yapip Monacoda döktüren yine Falcao. Oyle okudugumu hatirliyorum. Bence oyuncudan öte temel sorun sistem de. Aslinda sistemsizlik demek daha dogru. Orta saha forvet arası kopukluk var. Statik oyun var. Çakılı kaliyoruz. Hizli cikmiyoruz. Forvete top inse bile karşı taraf gardını alıyor. Bu durumda önümüzde Lewandowski olsa iş yapamazdi diye düşünüyorum ben. Umarım haksızımdır ve baska bir forvet ile oyunumuz cok farkli olur
Ofansif taktığımız yok 10 numaramız kilit pas atamıyor. Kanatlarımız akmıyor. Ama hepsinden en önemlisi 35 yaşında ayakta durmakta zorlanan yıllık 5 milyon euro çukkalayan bir forvetimiz var.Ofansif taktigimiz belli, kanatlarimiz akiyor, 10 numaramiz kilit paslar atiyor da
Forvetimize laf atmak kaldi.
Boşver anlatma anlamayacaklar. Ben saldım artık. Açıp geçen sezonun özetlerini izlesinler. Kale içinden kafa vuramadığı 2 pozisyon var. Adam tükenmiş resmen ne patlayicilik ne sezgi ne son vuruş hiç bir şey kalmamış adam da..Lan adam maçta açık alan yakaladı topu attığı yerde kimse yoktu.
Ön direkteki topa yetişemedi bile.
Fener maçında kaleciden top döndü yetişemedi, Başak maçında aynısı oldu yetişemedi.
5 milyon euro alıyor kemiksiz, yemişim top getirememeyi, insan insiyatif alır ekstra iş yapar. Fiziksel olarak bitk adama bu maaş verilemez.
Evet bir ara ceza sahası içinden kaleye top yetiştiremiyordu.Boşver anlatma anlamayacaklar. Ben saldım artık. Açıp geçen sezonun özetlerini izlesinler. Kale içinden kafa vuramadığı 2 pozisyon var. Adam tükenmiş resmen ne patlayicilik ne sezgi ne son vuruş hiç bir şey kalmamış adam da..