#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam yazılanların haklılık payı var ama bu adamı oynatacak isek , ona uygun davranmamız gerekmektedir. Yani Falcao yu tek hamle oyuncusu olarak, pası alacak kontrol ve şut. Bundan başka birşey beklemek Falcaondan saçmalıktır. Yapamaz da.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neresi saçmalık bunun dışında bir şey beklemenin. Cisse aynı yaşta neler yapıyor ligde. Yukarıda bir arkadaş yazmış. Uzun zamandır stoperler arasında bu kadar kaybolan büyük takım forveti görmedi bu lig. Gecen sezon ki maçların özetleri ac ve izle. Topla buluşamıyor buluşsa bile bir sürü gol kaçırdı. Kafa vuramıyor. Bir tane kafa topu aldığını görmedim. Sorloth vedat gomis nasil savasip gol atiyor. Bu cok iyi bitiricide degil artık. Topu ver ceza sahasında atsın geyiği de hikaye yani..

maasi cok yüksek araplardan baskasi vermez o paralari ama falcao araplara gitmez... yeni oyun düzenleri artik falcao gibi golcülere kolay izin vermiyorlar haa kontra atak oynariz o zaman belki is görür ama bize karsida her takim kapaniyor

Bu takımın forvetinde Lewandowski oynasın ona da söversiniz. Diagne girdi de ne oldu? Sahada çift forvet vardı, topu ceza sahasına getiremeden 3 dk'lık uzatma bitti yahu. Bu takımın birinci sorunu forvetler değil. En son sıraya forvetleri yazarım.
Sanki her maç 80 tane top geliyor da, forvetler atamıyor. Takım ne kadar iyiyse forvetler de o kadar iyidir. Mevzu bu kadar basit.

Ha bu herif bitmiş, o ayrı mevzu.

Gomis Gomis diyorsunuz, Gomis bu mevcut takıma gelsin ona da söversiniz.

göz altı torbalarına yakışır.. Tigerr
1601631362142.png

bu arada falcao'ya çok sövmek doğru gelmiyor bana adamın bitik olması yaşlanması onun suçu değil parada onun suçu değil çabalamasa neyse de çabalıyor son gücüyle son gücü bu zaten :red:
Tercih hataları,takımı bilerek sabote etme,huzursuzluk çıkarma,vücudunun el verdiğinden daha azını yapma gibi bir durum göremiyorum ben bu adamın gücü 45 yaşında 20 sene devlet kurumunda çalışmış ve her cumartesi mesai arkadaşlarıyla spor olsun diye halısaha yapan dayılar gibi.

Ofansif taktigimiz belli, kanatlarimiz akiyor, 10 numaramiz kilit paslar atiyor da
Forvetimize laf atmak kaldi.

o kazandigi hayvani maasla afrika koylerde su sorunu yasayan insanlara yardim edilebilirdik

belki kazayla yeni bakambuyu kesfedebilirdik

adam ayakta duramiyor

Evet, bunyesi yaslandi. Hak veriyorum. Ama gecen sene de boyleydi. Ondan once ise 30+ mac yapip Monacoda döktüren yine Falcao. Oyle okudugumu hatirliyorum. Bence oyuncudan öte temel sorun sistem de. Aslinda sistemsizlik demek daha dogru. Orta saha forvet arası kopukluk var. Statik oyun var. Çakılı kaliyoruz. Hizli cikmiyoruz. Forvete top inse bile karşı taraf gardını alıyor. Bu durumda önümüzde Lewandowski olsa iş yapamazdi diye düşünüyorum ben. Umarım haksızımdır ve baska bir forvet ile oyunumuz cok farkli olur

Evet, bunyesi yaslandi. Hak veriyorum. Ama gecen sene de boyleydi. Ondan once ise 30+ mac yapip Monacoda döktüren yine Falcao. Oyle okudugumu hatirliyorum. Bence oyuncudan öte temel sorun sistem de. Aslinda sistemsizlik demek daha dogru. Orta saha forvet arası kopukluk var. Statik oyun var. Çakılı kaliyoruz. Hizli cikmiyoruz. Forvete top inse bile karşı taraf gardını alıyor. Bu durumda önümüzde Lewandowski olsa iş yapamazdi diye düşünüyorum ben. Umarım haksızımdır ve baska bir forvet ile oyunumuz cok farkli olur

Lewandowski ornegi biraz abarti oldu da , nedemek istedigini anliyorum deyindigin konuda haklisin ama adam her attigi pastan sonra dusuyor.

Lan adam maçta açık alan yakaladı topu attığı yerde kimse yoktu.

Ön direkteki topa yetişemedi bile.

Fener maçında kaleciden top döndü yetişemedi, Başak maçında aynısı oldu yetişemedi.

5 milyon euro alıyor kemiksiz, yemişim top getirememeyi, insan insiyatif alır ekstra iş yapar. Fiziksel olarak bitk adama bu maaş verilemez.

Podolski bunun maasinin ceyregini kazanip bundan cok daha faydali olurdu

Bilal Kisa Umut Bulut Chedjou Baltali takimda CLdeki son galibiyetimizin son golunu atmisti

Bu kardesimiz ise avrupada son 2 yildir 0 gol atti.

Mevcut oyun gerçeklerinde Falcao stoperlerin arasında sadece eziliyor. Fiziken bitik olduğu ortada. Yani bence zaten Diagne oynamalı. 2. forvetimiz de Ali Yavuz olmalı.

Ne çizgiye çizgiye inen, çalım atabilen kanat var ne de dikine koşularla defansı açacak orta saha. Bu durumda zaten forvetlerin bırak gol atmasını, gol pozisyonuna girmesini bile bekleyemezsiniz. Diagne fiziğiyle filan belki biraz iş yapar, ama o kadar yani.

Kanatlar ve orta sahalar işlese Falcao 20 golün altına düşmez. Bu lafımın da arkasındayım.

Ofansif taktigimiz belli, kanatlarimiz akiyor, 10 numaramiz kilit paslar atiyor da
Forvetimize laf atmak kaldi.
Ofansif taktığımız yok 10 numaramız kilit pas atamıyor. Kanatlarımız akmıyor. Ama hepsinden en önemlisi 35 yaşında ayakta durmakta zorlanan yıllık 5 milyon euro çukkalayan bir forvetimiz var.

90 dk adamlarin kucaginda oturdu, insan hic mi defans arkasina kosu yapmaz. Ahi gitmis vahi kalmis. Verilen paraya yazik.

Lan adam maçta açık alan yakaladı topu attığı yerde kimse yoktu.

Ön direkteki topa yetişemedi bile.

Fener maçında kaleciden top döndü yetişemedi, Başak maçında aynısı oldu yetişemedi.

5 milyon euro alıyor kemiksiz, yemişim top getirememeyi, insan insiyatif alır ekstra iş yapar. Fiziksel olarak bitk adama bu maaş verilemez.
Boşver anlatma anlamayacaklar. Ben saldım artık. Açıp geçen sezonun özetlerini izlesinler. Kale içinden kafa vuramadığı 2 pozisyon var. Adam tükenmiş resmen ne patlayicilik ne sezgi ne son vuruş hiç bir şey kalmamış adam da..

Boşver anlatma anlamayacaklar. Ben saldım artık. Açıp geçen sezonun özetlerini izlesinler. Kale içinden kafa vuramadığı 2 pozisyon var. Adam tükenmiş resmen ne patlayicilik ne sezgi ne son vuruş hiç bir şey kalmamış adam da..
Evet bir ara ceza sahası içinden kaleye top yetiştiremiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt