#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek sorun bu değil ama bu arkadaşda büyük bir sorun haline geldi

Top gelmiyor moruk. Bütün orta saha barça 2009 gibi topu getirip ceza sahası içinde falcao ya top atacak rakip savunma pres uygulamayacak falcao müthiş bitirici moruk bunların olması lazım..

F/p olarak adama bonservis verdik mi?
5-6 milyon euro yıllık vermiyor musun ? Bunu üç yıl vermeyi taahhüt etmedin mi ? Basit matematiğe kafan basıyorsa çarp ve o paraya 1 milyon civarı yıllıkla oynatıp satabileceğin kaç adam alınır bir düşün. Bu kurla o sözleşmenin bize nasıl girdiğini de bir düşün. Var mı bundan daha kötü bir transferin ? Komik olma.

5-6 milyon euro yıllık vermiyor musun ? Bunu üç yıl vermeyi taahhüt etmedin mi ? Basit matematiğe kafan basıyorsa çarp ve o paraya 1 milyon civarı yıllıkla oynatıp satabileceğin kaç adam alınır bir düşün. Bu kurla o sözleşmenin bize nasıl girdiğini de bir düşün. Var mı bundan daha kötü bir transferin ? Komik olma.
Bu takim 13 mio bonservis + 2.5 diagne ye vermis. KASADAN GIDEN NET
10Mio bonservis resmi olarak+ 3.x giden belhanda var.
Bunlarda net cikis mesela. Kafan basiyor mu?

falcao ya 5+5+5 vereceksin. Seneye belese birakirsan 10 a düsüyor net düsen
Kafan basiyor mu?

Bu takim 13 mio bonservis + 2.5 diagne ye vermis. KASADAN GIDEN NET
10Mio bonservis resmi olarak+ 3.x giden belhanda var.
Bunlarda net cikis mesela. Kafan basiyor mu?

falcao ya 5+5+5 vereceksin. Seneye belese birakirsan 10 a düsüyor net düsen
Kafan basiyor mu?
Saydığın adamların şampiyonluklara katkısı var , Diagne'nin bile var. Savunduğun kötürümün ise bırak katkı vermeyi yürüyecek hali yok. Ayrıca sen bana kafan basıyor mu diyecek adam değilsin yürüyen nargile. Fanboyluk yapacak seviyede biri kimsenin zekasını sorgulayamaz.

Saydığın adamların şampiyonluklara katkısı var , Diagne'nin bile var. Savunduğun kötürümün ise bırak katkı vermeyi yürüyecek hali yok. Ayrıca sen bana kafan basıyor mu diyecek adam değilsin yürüyen nargile. Fanboyluk yapacak seviyede biri kimsenin zekasını sorgulayamaz.
asil sen kimsin kafan basiyormu diyeceksin yürüyen salatalik. 15 in 100% cikacagi net olmadigini bile bilmeyecek kadar nefretle dolmus

asil sen kimsin kafan basiyormu diyeceksin yürüyen salatalik. 15 in 100% cikacagi net olmadigini bile bilmeyecek kadar nefretle dolmus
Benim bir fanboya kafan basıyor mu demek için üstün zekalı biri olmama dahi gerek yok. Low iq, varoş tipler fanboyluk yapıyor genelde çünkü. Yazdıklarından stereotipin aşağı yukarı belli zaten. Yürüyen nargile derken nargilelere hakaret olmuş , en azından belli bir işlevleri var.

Benim bir fanboya kafan basıyor mu demek için üstün zekalı biri olmama dahi gerek yok. Low iq, varoş tipler fanboyluk yapıyor genelde çünkü. Yazdıklarından stereotipin aşağı yukarı belli zaten. Yürüyen nargile derken nargilelere hakaret olmuş , en azından belli bir işlevleri var.
Foruma sadece kavga etmek icin giriyorsun sanirim

Top gelmiyo diyen hakli top gelmesi icin diri kuvvetli olmali kendini gostermesi gerekir diyen daha hakli ..Bu adam hizini kaybetmis calim atamiyo top geldiginde cok bekliyo gucsuz.
Ama asil olay rakibi acamayisimizda..Hoca pandemiden once bi taktik bulmustu omer sol ic saracchi sol bek onunde onyekuru delici bi sol kanat olusmustu..sagda mariano feg sag ic belhanda pas organize eden yavas agir fakat soldaki tempo yapan oyunculari dinlendiren bi yapi olmustu.Soldan giren tempolu deliciler sagda yavas fakat yi bitiriciler vardi.Bi harmoni olusmustu..
Rakip sag beki ve sag stoperi soldan bindiren sarachhiye onlem almak icon saga kayarken omer hizla ortadan delebiliyodu .Omeri karsolayan stoperler solda sarachi ve onyeyi unutuyolardi.Tum bu oyunlar rakip defans hattini dengesiz birakip arasini aciyodu..Bu arada arasi acilan rakip defans el titre ye alan acmis oluyodu.Bu bu sene yok.Hica uyanikca omer yerine sol ic emreyi denedi.Tutarmiydi? Tutardi ama sol on onye degil arda ve bavel.olunca tutmuyo.Meseleemre kilinc omer degisikligi degil..Sol on deki hareketsizlik..Bir de buna saarachi gibi soldan girip orta yapabilen bek eksik olunca caresiz kaliyo takim sahada.Sag kanattaki statik adamlarin defosu buyuyo takima katkilari sifir oluyo..
Hoca mutlaka sarachi sakatken sol ayakli bek oynatmali..Emre bike oynasa lines yerine fb ve rangers maci farkli olurdu.Cunku bindirip orta kesebilen duz ayakli bek..
Hizli sol ic arkada iq lu regista bindiren sol bek hizli sol acik.Bu sablon guzel iyi de. Bu sene regista taylan sol bek sarachi sakatken emre olmali.Sol on ise onye yojsa mutlaka hizli baska oyuncu olmali isim degil fonksiyona bakilmali cunku sistem bunu istiuo..Ali yavux kerwm akturk hatta linnes oynamali. Ters ayak bek sisteme uymuyo.ama ters ayajli sol on olabilir.
Ha bu kadar sistem anlattim aslinda falcao icin cici bi oyun alani olmasi icin bunlar gerekli demek istedim..Yirtici guclu pas alan bi hedef bi santfor her turlu oyunu kendi yaratir zaten ..
Sut tehtidi olan pas ve calim atabilen kanat ve os lazim bize.
Falcaoyu bu sene sonu veya ocakta gonderirsek buyuk basari olur

daha neyin olup olmayacagini bilmeyip 100% öyledir diyecek kadar kör birisi icin büyük konusuyorsun. Dogru ama sana dedigim yürüyen salataligi geri aliyorum. Salatalik en azindan faydali.

Hali sahada 170 boyunda göbegi onden giden 35 40 yaslarinda abiler daha fazla mucadele ediyor ve topa cok sert vurabiliyorlar.O adamlar futbolcunun f si degilken kari gibi sut cekiyor falcao gibi oyuncu bu nasil fizik ?

Samatta da ilk maçında kafa golü atti. Diagne de bu yıl ilk 11 oynadığı ilk maçta kafa golü atmıştı. Bu beyefendinin ise henüz kafa golü yok. Ve geçen yıl hem fener hem sivas maçlarında bir forvetin rahatlıkla vuracağı bomboş kafa toplarına vuramamasi👎👎

hücum yapamayan fenerde zamatta ilk maçta nabıyor bizim dede nabıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt