Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda topicinden cikman icinhalkao konusu niye eustad
cikardilar zatenBelhanda topicinden cikman icin
Butun gucunu 4. Cocugami harcadi bu ne yapti reis. insallah biraz guclenir. Birde kamp yapti dedik adama
Haddini bil defol felan hayirdirya bir defol gercekler acıtırmış.
en doğru sensin herkesi knocdown ediyorsun laflarınla bravo. Alıntılamazsan sevinirim engelleyemiyorum cunku
Lan senden kim niye korkucak kızdırma beni.cikardilar zaten
korktuklari icin
5-6 milyon euro yıllık vermiyor musun ? Bunu üç yıl vermeyi taahhüt etmedin mi ? Basit matematiğe kafan basıyorsa çarp ve o paraya 1 milyon civarı yıllıkla oynatıp satabileceğin kaç adam alınır bir düşün. Bu kurla o sözleşmenin bize nasıl girdiğini de bir düşün. Var mı bundan daha kötü bir transferin ? Komik olma.F/p olarak adama bonservis verdik mi?
Bu takim 13 mio bonservis + 2.5 diagne ye vermis. KASADAN GIDEN NET5-6 milyon euro yıllık vermiyor musun ? Bunu üç yıl vermeyi taahhüt etmedin mi ? Basit matematiğe kafan basıyorsa çarp ve o paraya 1 milyon civarı yıllıkla oynatıp satabileceğin kaç adam alınır bir düşün. Bu kurla o sözleşmenin bize nasıl girdiğini de bir düşün. Var mı bundan daha kötü bir transferin ? Komik olma.
Saydığın adamların şampiyonluklara katkısı var , Diagne'nin bile var. Savunduğun kötürümün ise bırak katkı vermeyi yürüyecek hali yok. Ayrıca sen bana kafan basıyor mu diyecek adam değilsin yürüyen nargile. Fanboyluk yapacak seviyede biri kimsenin zekasını sorgulayamaz.Bu takim 13 mio bonservis + 2.5 diagne ye vermis. KASADAN GIDEN NET
10Mio bonservis resmi olarak+ 3.x giden belhanda var.
Bunlarda net cikis mesela. Kafan basiyor mu?
falcao ya 5+5+5 vereceksin. Seneye belese birakirsan 10 a düsüyor net düsen
Kafan basiyor mu?
asil sen kimsin kafan basiyormu diyeceksin yürüyen salatalik. 15 in 100% cikacagi net olmadigini bile bilmeyecek kadar nefretle dolmusSaydığın adamların şampiyonluklara katkısı var , Diagne'nin bile var. Savunduğun kötürümün ise bırak katkı vermeyi yürüyecek hali yok. Ayrıca sen bana kafan basıyor mu diyecek adam değilsin yürüyen nargile. Fanboyluk yapacak seviyede biri kimsenin zekasını sorgulayamaz.
Benim bir fanboya kafan basıyor mu demek için üstün zekalı biri olmama dahi gerek yok. Low iq, varoş tipler fanboyluk yapıyor genelde çünkü. Yazdıklarından stereotipin aşağı yukarı belli zaten. Yürüyen nargile derken nargilelere hakaret olmuş , en azından belli bir işlevleri var.asil sen kimsin kafan basiyormu diyeceksin yürüyen salatalik. 15 in 100% cikacagi net olmadigini bile bilmeyecek kadar nefretle dolmus
Foruma sadece kavga etmek icin giriyorsun sanirimBenim bir fanboya kafan basıyor mu demek için üstün zekalı biri olmama dahi gerek yok. Low iq, varoş tipler fanboyluk yapıyor genelde çünkü. Yazdıklarından stereotipin aşağı yukarı belli zaten. Yürüyen nargile derken nargilelere hakaret olmuş , en azından belli bir işlevleri var.
daha neyin olup olmayacagini bilmeyip 100% öyledir diyecek kadar kör birisi icin büyük konusuyorsun. Dogru ama sana dedigim yürüyen salataligi geri aliyorum. Salatalik en azindan faydali.Benim bir fanboya kafan basıyor mu demek için üstün zekalı biri olmama dahi gerek yok. Low iq, varoş tipler fanboyluk yapıyor genelde çünkü. Yazdıklarından stereotipin aşağı yukarı belli zaten. Yürüyen nargile derken nargilelere hakaret olmuş , en azından belli bir işlevleri var.