Serhat Türk
Parçalı Üye
- 6 Mart 2018
- 3.161
- 1.866
- 698
yaşlı yıldız getireceksen target man getireceksin yoksa elinde patlar böyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anadolu maçlarında gol atar pozisyon buldukça ama büyük maçlarda zor pozisyona girmesiyaşlı yıldız getireceksen target man getireceksin yoksa elinde patlar böyle
erzurum deplasmanından ya da rize deplasmanından bu adam sağ çıkamazanadolu maçlarında gol atar pozisyon buldukça ama büyük maçlarda zor pozisyona girmesi
bazilari 6-7 bile diyor3.500 maaş alıyor 5 demeyin artık kral
yok ya saçmalamışlar bonuslar şampiyonlar liginde başarı endeksliydi. 5 m kemiksiz alıyor %15 düşüşte 3,500bazilari 6-7 bile diyor
750 bin euro eder 5 milyonun yüzde 15 iyok ya saçmalamışlar bonuslar şampiyonlar liginde başarı endeksliydi. 5 m kemiksiz alıyor %15 düşüşte 3,500
Hadi hepsini geçtim haklısın diyelim de gomis topa vurunca ışık hızıyla ağlarla buluştururdu bir kaç golünde topu göremezdim televizyonda bizim futbolcuların sevindiğini görünce başlardım sevinmeye.Falcao hiçbir zaman top süren, adam çalımlayan, savunma yapan biri olmadı. Atletiko gibi savunması üst düzey olan takımda bile.
Bu takımda Gomis olsa aynı kotu performansı gösterirdi cunku Falcao da Gomis de ceza sahası oyuncusudur.
İkisininde yaptığı tek şey ceza sahası bölgesinde top almak ve gol atmaktır.
Falcaonun iyi olması için kanatlara çalışkan ve hızlı oyuncu koymalıyız.
Falcao kotu cunku takim kotu, kanatlar kotu okadar.
gomisle falcao nun bizdeki tek benzer yönleri ikisinin de gtleri çok büyüktü![]()
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son yıllardaki en büyük hayal kırıklığımız
Kanıtlasakta fesih imkanı doğursa nereden bakarsan 10 milyon euro iyi para.babası bunun yaşını 2 yaş kücüttüğünü söyledi bi muhabir doğrumu acaba
renkdaş sözelcisin herhalde sen de ben gibi.yok ya saçmalamışlar bonuslar şampiyonlar liginde başarı endeksliydi. 5 m kemiksiz alıyor %15 düşüşte 3,500
evet renktaşrenkdaş sözelcisin herhalde sen de ben gibi.
Falcao transferinden once yaptigim yorum. Yanilmamisiz. Bu tarz transferlerden vazgecmeliyiz artik.33 yasindaki forvete yillik 7m(kulup yarisini odese bile toplam 7m kazanacak)
3 yillik sozlesme ister, 3 yilda toplam maliyeti 21m, daha primleri falan var. Monaco bonservissiz birakacak kadar salak degildir. Ustelik ileride bonservis kazanma sansin neredeyse hic yok.
Samatta'yi 10 milyona aldin diyelim, yillik 1.2m ve 4 yillik sozlesme, 4 yilda toplam maliyeti 15m civari diyelim, ileride bonservis kazanma sansin var mi? Var.
Samatta transferi taraftarin buyuk bir kismina isimden dolayi Falcao kadar heyecan vermez ama daha dogru bir transfer olur. Daha genc, daha hareketli bir forvet, daha az maliyet ve ileride 10m+ gibi bir paraya satabilirsin.
Takimda tecrube eksikligi de yok zaten, ilk 11de 25 yas alti 2 oyuncu var onlar da ocakta alinan Luyindama ve Marcao. FFP sayesinde transfer konusunda scout ekibine kulak vermisken umarim boyle bir hata yapmayiz.