#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav totem totem.iyi de yazsam kotu de yazsam tinlamayin.feghouli icin totem bulamiyorum,cunku once adam ucretini tam almali

Ali yavuz formayi alsa falcaoyu tinlar miyim,asla😉

Son 15 dakika kala oyuna girdiği maçta bile çektiği şutta kaleye zor yetiştirmiş yine topu. Çapraz bağ ve uyluk sakatlığı sonrası bitmiş bu adam. Monaco döneminde istatistikleri iyi görünüyor ama o da yanıltıcı aslında. Daha dinamik bir kadroyla, muhtemelen daha verimli bir antrenman düzeninde oynayınca bizdeki halinden bir tık daha iyi oynamış işte. Ayağı ile attığı kadar kafasıyla gol atan adamın bizde daha kafa golü yok.

40 yaşındaki adama idmanda topa vurmayı öğretecek hoca mı tutalım

Maasini tl olarak verseydik zararimiz artmazdi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Maaşı düşürmeyi kabul etmesi bu kariyerde bir herif için güzel bir iyiniyet göstergesi. Biraz da sahada katkı vererek kulübe ekonomik katkısını futbol tarafıyla da taçlandırmasını dilerim.

Maaşı düşürmeyi kabul etmesi bu kariyerde bir herif için güzel bir iyiniyet göstergesi. Biraz da sahada katkı vererek kulübe ekonomik katkısını futbol tarafıyla da taçlandırmasını dilerim.
Çabalıyor zaten ama bitmiş yani toparlaması da çok zor.

Çabalıyor zaten ama bitmiş yani toparlaması da çok zor.

Bence çok çabalamıyor da. Kanada gelip top alması yok, ortaya gelip top dağıtması yok, Fener maçında 1 kez yaptığı gibi savunmacısını kendisiyle birlikte orta sahaya getirip arkada boşluk yaratması yok. Sadece ceza sahası golcüsü gibi takılıyor, bizde o topu getirecek yetkinlik olmadığı için de çok maçı topa dokunmadan bitiriyor. Bu adama çabalıyor dersem geçen yıl Sörloth'un, Cisse'nin, bu yıl Valencia'nın ve hatta Kravets'in emeklerine saygısızlık etmiş olurum. Zaten bu kadar kaliteli herif her maç Valencia-Sörloth kadar filan uğraşsa hiçbir 90'ı pozisyona girmeden bitirmez. Bu penaltı olmasa topa dokunamayacak bazı maçlarda. Fizik zaten yerlerde. Ya bizde eksik oynuyor ya da bizim ligin stoperleri korkunç güçlü. Şu Venezuela maçının 1.5 dakikalık saçma videosundaki kadar topla driplingi, birebir mücadeleyi 1 yıldır Türkiye'de bir maçında görmedim ben. Yarım ayak oynadığında da Van Persie kadar ortaya koyacak kalitesi yokmuş demek ki. Her türlü felaket bir birliktelik şu ana kadar, sonunun değişik olacağını düşünmesem de bir yerde adı ve bize gelene kadar bildiğimiz karakterinin gerektirdiği üzere şu dandik takımın liderliğini üstlenmesini diliyorum. Geldiğinde 1 yıl içinde takımın kaptanlığına yükseleceğini düşünüyordum, şu anda alternatifi olsa 18'e almam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt