#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao sezon başına 5 maçta ilk 11 çıkarsa 500 bin Euro, 10 maçta daha ilk 11 çıkarsa 500 bin Euro, 14 maçta daha ilk 11 çıkarsa 600 bin euro. Toplamda 29 maça ilk 11 çıkarsa 1.6 milyon Euro.

NEF Aciklama yapmadimi 2 Mio € ödüyoruz diye?
Falcao NET 5 Mio € Galatasaray‘dan aliyor gerisi bizi ilgilendirmez renktas .

İş ahlakı sıfırmış bu adamda. Koşacak, ayakta duracak hali yok. Muhtemelen idmanlarda hiç çalışmıyor. Yatmaya gelmiş.

Alanya'nın forvetlerine bakın hava topuna çıkıp alıyorlar önüne atıyorsun koşup alıyorlar savunmayı çok yıpratıyorlar.

Falcao'ya hava topu geldiğinde yükseldikten sonra garanti yere düşüyor. Bir kere top indirdiğini göremedim. Önüne atıyorsun dedeler gibi hareket ediyor. Sıkıştığın anlarda forvetine atarsin, bizde attığında duvar gibi sekip geliyor ondan sonra falcao'ya top gelmiyor babayı gelmiyor geliyor da alamıyor ki herif.

babacar bundan 125 milyon kat daha iyi

Son kurşunu karıyı hamile bırakmak için harcamış.adamın yürümeye dermanı yok.

nefis bir penaltıyla şenlendirdi yine bizleri

20100731_panter-kader-gole-gecit-vermiyor_k.webp

alması gereken paranın 100 katını alıyor

Botoksu ihmal ettigi gun gercek yasi belli olacak..Rahat 40 var bu adam ya da sirtinda gorunmez birini tasiyo..tamamen gozden dusmeden transfer tahtasi acik. Bi ulkeye vermeliyiz

sol önde yakalayamadığı top bugün neden bu halde olduğumuzun özeti.

Son düzenleme:
Bitik adam kabullenmek lazım artık. Zaten ortadan fazla delici de yokken Fener tarzı kanat-bekten başka bir organizasyon düşünmemiz lazım artık. İçeri 10 kez keseriz 1'ini bitirebilirse ne ala. Orta sahada bu herif topla buluşunca bana daralma geliyor.

Bitik adam kabullenmek lazım artık. Zaten ortadan fazla delici de yokken Fener tarzı kanat-bekten başka bir organizasyon düşünmemiz lazım artık. İçeri 10 kez keseriz 1'ini bitirebilirse ne ala. Orta sahada bu herif topla buluşunca bana daralma geliyor.

Babel ve oğulcan düşünülmeli artık 9 no için bu herifi sahada görmek istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt