#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ibrahimovic 40 yaşında italya liginde corona olup iyileşiyor. Ilk maçında interi dağıtıyor. Birde bizim falcao ya bak. Ibrahimovic ,Drogba,Van pierce v.s. Falcao yu bunların yanina asla koymam artık. Benim için dünyada son dönemde oynamış forvetler arasına giremez artık.

Eto'nun futbolu bırakmış hali bile bundan daha çok katkı verir.

Fizik olarak bitik ve asla toparlamayacak. Bunun sezon kampı vs ile alakası yok.

Gelmeden önce Monaco'da attığı son 16 gollük video vardı. Orada neredeyse her gol vuruşu yaptığı pozisyonda düşüyordu o zaman anlamıştım hatta nöbette çok konuştuk ama denk gelmiş falan diyorlardı. Yeminlen orta sahadan kaleye şut atsın bırak isabetli göndermeyi kaleye bile yetiştiremez o derece güçsüz ve hantal.

Yerine Babel oynasın çok daha makul kanatlarda ise Ali veya Kerem, Diagne ve Falcao'yu sanki bilmiyormuş gibi gazladık keşke sezon başı ikisinide satma şansı olsaydı.

50 yaşındaki Demba Ba bile bu bok çuvalından iyi.

Geçen yıl Adem bunu performansta altına aldı yav. Anadolu takımlarında 3'lünün solunda kullanılan Adem, 9 numarada oynayıp 10 katı fazla kazanan Falcao'dan daha iyi performans gösterdi. Hayatımda futbolda bu kadar büyük rezillik, utanç tablosu görmemişimdir heralde. Hani Guiza felaketti ama yine Semih'in yedek oturması için nedenler veriyordu. Hamit sakattı ama oynadığında hala herkesten iyi performans veriyordu. Diagne kazması bile yarım sezonda öyle böyle 10 gol, şampiyonluk deplasmanında 3 dakikada 2 gol atıp geldiği bonservisin zekatını çıkarıyordu. Allah bu arkadaşa yardım etsin yani, sahadaki performansını gördükçe onun adına ben utanıyorum.

.
20201021_234011.webp

Gelmeden once Falcao da Falcao diye cosan taraftarimiz su anda torenle Falcao’yu gomuyor

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Taraftarın kızmaya hakkı yok kendileri istedi illa gelsin diye yönetim görüşüp ikna etmeli ocakta abdye gitmesi için

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bak sen şu işe. Yine taraftar suçlu he? Diagne'yi de taraftar aldırmıştı zaten.
Sen tutup da kendi reklamın için herifle fotoğraf çektirip sonra bunu internete sızdırıp koca GS'ı alemlerde milletin ağzında sakız yaparsan taraftar da madem bu kadar tantana yaptırıp taraftarı beklentiye soktunuz, koca transfer döneminde başka oyuncu yokmuş gibi bu herifle uğraştınız alın getirin bari dedi. Taraftar niye suçlu oluyormuş acaba? Durup dururken birden tüm taraftarın aklına Falcao'yu almak mı geldi yani.

Bak sen şu işe. Yine taraftar suçlu he? Diagne'yi de taraftar aldırmıştı zaten.
Sen tutup da kendi reklamın için herifle fotoğraf çektirip sonra bunu internete sızdırıp koca GS'ı alemlerde milletin ağzında sakız yaparsan taraftar da madem bu kadar tantana yaptırıp taraftarı beklentiye soktunuz, koca transfer döneminde başka oyuncu yokmuş gibi bu herifle uğraştınız alın getirin bari dedi. Taraftar niye suçlu oluyormuş acaba? Durup dururken birden tüm taraftarın aklına Falcao'yu almak mı geldi yani.
Dış mihrak=taraftarlar

Bu sene lig başladığında vay anasına Falcao, yedeği Diagne ikisi de çok formda falan diyorduk. İkisi de takım gibi inanılmaz çöktü. Bunun çok daha başka sebepleri var gibi geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt