#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk golde Belhanda'nın attığı pas ya dışarı ya da Emre'nin sağ ayağına doğru gidiyordu. Topu kontrol etmek için mi yaptı yoksa pas mı bilmiyorum ama dokunmasa gol olmayacaktı. Yediğimiz golden önce Omar'ın ortasında kaleciyi biraz rahatsız etse topu o kadar hızlı oyuna sokamazdı diye düşünüyorum. Golü ise gerçekten harikaydı. Yine de beğenmedim.

İlk yarıyı izleyemedim. İkinci yarı izlediğim bölümde attığı gol haricinde de top dağıtması güzeldi. Golü de bize geldiğinden beri ciddi kalite farkıyla attığı ilk gol olabilir. Galatasaray'da yönetici diye bir şey olmadığı için aldığı kırmızıya şaşırmıyorum artık, aynı hareketin kötüsünü 2 kere Erzurumlu kansızlar yaptı hakem olacak doğuranı belirsiz uyarı bile vermedi. Haftaya Ankaragücü maçı dinlensin, Sivas maçında çok daha fazla ihtiyacımız olacak. Böyle devam.

mugdat guzel gol atti ama kirmizi yiyerek takimi 10 kisi birakti ve zor anlar yasattirdi

Beğendim bu maç.Genel olarak bitik olduğunu hala dusunuyorum.Ama yine de diagne denen heriften iyidir.

İlk yarıyı izleyemedim. İkinci yarı izlediğim bölümde attığı gol haricinde de top dağıtması güzeldi. Golü de bize geldiğinden beri ciddi kalite farkıyla attığı ilk gol olabilir. Galatasaray'da yönetici diye bir şey olmadığı için aldığı kırmızıya şaşırmıyorum artık, aynı hareketin kötüsünü 2 kere Erzurumlu kansızlar yaptı hakem olacak doğuranı belirsiz uyarı bile vermedi. Haftaya Ankaragücü maçı dinlensin, Sivas maçında çok daha fazla ihtiyacımız olacak. Böyle devam.
Ilk yari da ayniydi, bir topu direkten dondu. Orta saha ve kanatlar kotu olunca Falcao'dan 2 3 adam gecip gol atmasini bekliyorlar. Yine de bu kadronun ideal oyuncusu degil, Cagne hic degil. Sanki Babel denense daha iyi olur gibi

Her ne kadar kalecinin malliği olsa da güzel gol attı
Yine de en kısa sürede yollar ayrılmalı.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Bir bucuk sene gec gelen kaliteli bir gol
Her mac böyle bir gol atsa anca aldigi maasi cikarir
2 hafta sonraki maca kadar sakatlanmaz umarim

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Her ne kadar kalecinin malliği olsa da güzel gol attı
Yine de en kısa sürede yollar ayrılmalı.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
Bu golde kalite var renkdas. O topu alisi doñüşü ve vurusu muazzamdi. Beklemiyordum ondan boyle gol su haliyle tabi. Eski halinde beklerd8m

images (3).webp

Dirkete donen toptada cok guzel hareketler yapti,emreye pasi da muthisti.yeterki top atin adama

Bu yürüyen ölünün akan oyundan gol attigina hala inanamiyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt