#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O degil de koca macta sadece 2 pozisyon mu oldu? Takim cok kısır

Herif öyle kötü bir halde ki, sıradan bir golü bile öve öve bitiremiyorlar şu an.

Ust seviye bir gol idi

Falcao'yu bu golle hatirlamaya calisacagiz herhalde

dün attığı gol tam bir usta işiydi o mesafeden gelen topu kusursuz göğüs kontrol dar açıdan muazzam vuruş.. ademden farkını gidebildim nihayet

Topluca yazayım, mevzu golün güzel olup olmaması değil. Güzel gol zaten. Bunun neresini tartışacağım.
Katılmadığım nokta, bana göre bu kadar abartılacak bir mevzusu yok. Golü henüz izlememiş biri yazdıklarınıza bakarak City'e karşı attığı gol gibi bir şey sanar. Bu kadar üstüne konuşulması saçma geliyor. Güzel kontrol, temiz vuruş, arkasından konuşulanlar ise beklentilerin dip yapmasından ötürü abartılı. Konu benim için bundan ibaret.

O degilse bizim yunculata ne kadar kolay kart cikarmak degilmi.
Erzurumsporun oyuncu su ayni hareketi yapinca kart bile yemedi.

Golü tek kelimeyle müthişti ama adam 1,5 senedir öyle bir nefret oluşturdu ki içimde en az bi 10 maç falan kazandırması lazım affetmem için.

sent via GSC

Golü tek kelimeyle müthişti ama adam 1,5 senedir öyle bir nefret oluşturdu ki içimde en az bi 10 maç falan kazandırması lazım affetmem için.

sent via GSC
Adama pozisyon hazırlasak atacak. Ama bizde öyle kısır bir orta saha var ki Falcao kafası kesik horoz gibi dolanıyor.

Adama pozisyon hazırlasak atacak. Ama bizde öyle kısır bir orta saha var ki Falcao kafası kesik horoz gibi dolanıyor.
Ben bu pozisyona sokamıyoruz veya top gelmiyor laflarına katılmıyorum. Dün ilk yarı maçın başındaki pozisyonda ne güzel top geldi işte kendi atamadı.

sent via GSC

Ben bu pozisyona sokamıyoruz veya top gelmiyor laflarına katılmıyorum. Dün ilk yarı maçın başındaki pozisyonda ne güzel top geldi işte kendi atamadı.

sent via GSC
Gayet güzel aldı vurdu direğe gitti. Yapılabilecek en iyi şeyi yaptı. İkincisinde de affetmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt