Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendini affetirmesi için daha gidecek çok yolu var abi. Bi güzel gol ile tav olmam ben.Gayet güzel aldı vurdu direğe gitti. Yapılabilecek en iyi şeyi yaptı. İkincisinde de affetmedi.
Ayy götümmm
Böyle pozisyonlar hazırlayalım. Eğer değerlendiremez ise beraber giydiriririz.Kendini affetirmesi için daha gidecek çok yolu var abi. Bi güzel gol ile tav olmam ben.
sent via GSC
Böyle pozisyonlar hazırlayalım. Eğer değerlendiremez ise beraber giydiriririz.
Hakan herife pres yaptırırsak pestili çıkar. Koyacaksın ceza sahasına sağdan soldan yerden pozisyona sokacaksın. Falcaon varsa ona göre oynayacaksın. Bizim yanlışımız Falcao'dan oyuna göre oynamasını istiyoruz.abi adam ayakta duramıyor topla herhangi bir şey yapamıyor ve gol de kaçırıyor geldiğinden beri 2-3 maç hariç rezalet oynuyor, dünkü golü çok iyiydi de durum bu yani
Mac basliginda ben de benzerini yazdim.Ayy götümmm
Hakan herife pres yaptırırsak pestili çıkar. Koyacaksın ceza sahasına sağdan soldan yerden pozisyona sokacaksın. Falcaon varsa ona göre oynayacaksın. Bizim yanlışımız Falcao'dan oyuna göre oynamasını istiyoruz.
Katılmıyorum. Ama herkesin kendi düşüncesi farklı olabilir tabii...O golü Türkiye'de atacak yok. Ne sıradanı yahu !
O golü Türkiye'de atacak yok. Ne sıradanı yahu !