- 28 Haziran 2010
- 28.929
- 27.641
- 3.138
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
prlawther beni takipten cikmis diyorum sanadaha yeni ağır sözler işittim.
prlawther beni takipten cikmis diyorum sana
prlawther beni takipten cikmis diyorum sana
Belhandayı umarsızca savunman insanları yordu mu acaba ?
Kız fotoğrafı koy senin onu takip etmene gerek yok o seni takip eder.Allah belasını vermesin ama bu videoyla özetleyebiliriz..wasf twitterdan takip etmeyi birakmis beni
3-4 golunu hatirliyorum digerlerini hatirlayamadimölü falan ama ne ara bu kadar gol atmış. gerçi 15 golün 6-7si penaltıdır
Adam her mac iyi/ fena degildi bu sene. Ama sadece penalti veya tap in yapti diye iyi gözükmedi cogu kiside. Erzurum Macinda pek farkli oynamadi hatta O kadar da iyi degildi (antep macinda felan daha iyidi). He erzurum macinda 1 gol 2 assist ile bitirebilirdi, emre k. Erken vurduSimdi bisey yazacam nazar degmesin diye yazamiyorum, anladiniz herhalde?
Iyi veya kötu degil demek istedigim. Diger mesele kronik olanindan. Aman dillendirmeyelimAdam her mac iyi/ fena degildi bu sene. Ama sadece penalti veya tap in yapti diye iyi gözükmedi cogu kiside. Erzurum Macinda pek farkli oynamadi hatta O kadar da iyi degildi (antep macinda felan daha iyidi). He erzurum macinda 1 gol 2 assist ile bitirebilirdi, emre k. Erken vurdu
hahahahah.22 Mac‘da 15 Gol ve 3 Assist .
1505 Dakkika‘da . Yani 17 Mac ilk 11 oluyor.
Bu istatikstik baska bir Forvette olsa, aman allahim Medya hergün haber yapardi.
Az sabir, dahada iyi olacak, birde topla bulustura bilsek cok daha faydali olcak.