#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haince 2 sarı kart alıp kırmızı kart görerek takımı satmıştır
kim bilir şimdi nerde tatil yapıyodur botokslu 40lık

Simdi bisey yazacam nazar degmesin diye yazamiyorum, anladiniz herhalde?

Simdi bisey yazacam nazar degmesin diye yazamiyorum, anladiniz herhalde?
Adam her mac iyi/ fena degildi bu sene. Ama sadece penalti veya tap in yapti diye iyi gözükmedi cogu kiside. Erzurum Macinda pek farkli oynamadi hatta O kadar da iyi degildi (antep macinda felan daha iyidi). He erzurum macinda 1 gol 2 assist ile bitirebilirdi, emre k. Erken vurdu

Geldiğinden beri başkasının atamayacağı tek golü hafta sonu attı. Maç da kazandırdı.

Öncesi koca bir çöplük, isterse 10 maçta 30 gol atsın.

Bu sezon 30 gol atmadığı sürece o kazandığı saklı hazinenin altından kalkabileceğini sanmıyorum.

Adam her mac iyi/ fena degildi bu sene. Ama sadece penalti veya tap in yapti diye iyi gözükmedi cogu kiside. Erzurum Macinda pek farkli oynamadi hatta O kadar da iyi degildi (antep macinda felan daha iyidi). He erzurum macinda 1 gol 2 assist ile bitirebilirdi, emre k. Erken vurdu
Iyi veya kötu degil demek istedigim. Diger mesele kronik olanindan. Aman dillendirmeyelim

22 Mac‘da 15 Gol ve 3 Assist .

1505 Dakkika‘da . Yani 17 Mac ilk 11 oluyor.

Bu istatikstik baska bir Forvette olsa, aman allahim Medya hergün haber yapardi.

Az sabir, dahada iyi olacak, birde topla bulustura bilsek cok daha faydali olcak.

22 Mac‘da 15 Gol ve 3 Assist .

1505 Dakkika‘da . Yani 17 Mac ilk 11 oluyor.

Bu istatikstik baska bir Forvette olsa, aman allahim Medya hergün haber yapardi.

Az sabir, dahada iyi olacak, birde topla bulustura bilsek cok daha faydali olcak.
hahahahah.
1603796933436.png

57 İlk 11 oluyor ,36 Gol 7 Asist nefisss.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt