- 18 Temmuz 2009
- 81.294
- 227.343
- 5.093
İlk kez maç kazandırdı, en iyi golünü attı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne sıradanı yav gayet güzel golHerif öyle kötü bir halde ki, sıradan bir golü bile öve öve bitiremiyorlar şu an.
Peki.ne sıradanı yav gayet güzel gol
O gölü atmak sıradan hmmm okHerif öyle kötü bir halde ki, sıradan bir golü bile öve öve bitiremiyorlar şu an.
O golü Türkiye'de atacak yok. Ne sıradanı yahu !Herif öyle kötü bir halde ki, sıradan bir golü bile öve öve bitiremiyorlar şu an.
ilk yarıdaki golü kaçırmasaydı keşke 2.gol olmasa da olurGolü tek kelimeyle müthişti ama adam 1,5 senedir öyle bir nefret oluşturdu ki içimde en az bi 10 maç falan kazandırması lazım affetmem için.
sent via GSC
Adama pozisyon hazırlasak atacak. Ama bizde öyle kısır bir orta saha var ki Falcao kafası kesik horoz gibi dolanıyor.Golü tek kelimeyle müthişti ama adam 1,5 senedir öyle bir nefret oluşturdu ki içimde en az bi 10 maç falan kazandırması lazım affetmem için.
sent via GSC
Golü tek kelimeyle müthişti ama adam 1,5 senedir öyle bir nefret oluşturdu ki içimde en az bi 10 maç falan kazandırması lazım affetmem için.
sent via GSC
Sıkıntı yav Falcao klasında bir ceza sahası golcüsü onu gözü kapalı atmalı. Kaleciyle bire birlerde iyi değil bize geldiğinden beri.ilk yarıdaki golü kaçırmasaydı keşke 2.gol olmasa da olur
Ben bu pozisyona sokamıyoruz veya top gelmiyor laflarına katılmıyorum. Dün ilk yarı maçın başındaki pozisyonda ne güzel top geldi işte kendi atamadı.Adama pozisyon hazırlasak atacak. Ama bizde öyle kısır bir orta saha var ki Falcao kafası kesik horoz gibi dolanıyor.
Tamam nefret demeyelim de acayip uyuz oluyorum bu herife geçen sezondan beri.nefret biraz abartili ama antipatik bence
twitterdeki ergenler disinda cok seveni yoktur
Gayet güzel aldı vurdu direğe gitti. Yapılabilecek en iyi şeyi yaptı. İkincisinde de affetmedi.Ben bu pozisyona sokamıyoruz veya top gelmiyor laflarına katılmıyorum. Dün ilk yarı maçın başındaki pozisyonda ne güzel top geldi işte kendi atamadı.
sent via GSC
Ayy götümmmGolü tek kelimeyle müthişti ama adam 1,5 senedir öyle bir nefret oluşturdu ki içimde en az bi 10 maç falan kazandırması lazım affetmem için.
sent via GSC