Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.997
- 55.986
- 4.478
erzurum macinda gibi mi? Bos yapma ugrastirma beni bos bos simdipenaltı kralı mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erzurum macinda gibi mi? Bos yapma ugrastirma beni bos bos simdipenaltı kralı mı
Cacık Tarifi İçin Malzemelererzurum macinda gibi mi? Bos yapma ugrastirma beni bos bos simdi
yarin ki yemegin mi ? affiyet olsun.Cacık Tarifi İçin Malzemeler
Cacık Tarifi Yapılışı
- 2 su bardağı yoğurt
- 1 su bardağı soğuk su
- 4 adet büyükçe salatalık
- 2 diş sarımsak
- Bir tutam dereotu (isteğe bağlı)
- Tuz, nane, zeytinyağı
- Salatalıkların kabukları soyulur.
- Bir kap içine rendelenir.
- Yoğurt ve soğuk su bir tel karıştırıcı ile çırpılır.
- Yoğurda dövülmüş sarımsak ve salatalıklar eklenerek karıştırılır.
- İsteğe bağlı olarak ince kıyılmış dereotu eklenerek karıştırılır.
- Tuz ve nane ilave edilir.
- Servis kaselerine alınır.
- Üzerine zeytinyağı, kuru nane eklenir.
- Servise hazır, afiyet olsun.
Ya Falcao'ya ya da sana Hiyar demek istemis benceyarin ki yemegin mi ? affiyet olsun.
belhanda penaltıları buna vermese 2 golle falan bitirir sezonuTransfer taraftarları ilk geldiğinde içinden uzaylı çıkacak beklentisine girdikleri için genel performansı onlara hüsran gelebilir fakat bu adamın esasında faydalı olduğunu anlamayacak kadar da futboldan uzaklar
Falcaonun attığı savunma arası koşular bile şu ölü takım için çok önemli bir olay ama kıymeti yok çünkü arkasında oynayan belhanda ve ekürisi top özürlüsü olduklarından falcao da genellikle ayak uyduruyor pozisyonunda kalıyor bu arkadaşlara
Erzurum maçında babelin attığı topta ustaca kontrolü ve bitirişi sıkıntının falcao da olmadığına çok güzel bir örnekti.
Tabiki başka maç izlemiyorsunuz zaten izlemediğiniz o kadar belli ki ama izlediğiniz ya da okuduğunuz birşeyden ne anladığınız daha önemli
Bana demedigi kesin. Yakistirmam kendisineYa Falcao'ya ya da sana Hiyar demek istemis bence
Belhanda freekickleri selcuktan veya penaltilari Diagneden bile alamadi. Bos yaptin yenidenbelhanda penaltıları buna vermese 2 golle falan bitirir sezonu
cacık yunan mezesiymiş ne dersinYa Falcao'ya ya da sana Hiyar demek istemis bence
selçuk zaten frikikçiydi, diagneye bırakması herifin kendini mutlu hissetmesi için şu anki falcaoya yaptıgı gibiBelhanda freekickleri selcuktan veya penaltilari Diagneden bile alamadi. Bos yaptin yeniden
Belhanda tripik babasini atti freekicki vurdurmadilar diye. Emzigi alinmis bebek gibi zirladiselçuk zaten frikikçiydi, diagneye bırakması herifin kendini mutlu hissetmesi için şu anki falcaoya yaptıgı gibi
Belhanda tripik babasini atti freekicki vurdurmadilar diye. Emzigi alinmis bebek gibi zirladi
Iyi geceler
erzurum macinda gibi mi? Bos yapma ugrastirma beni bos bos simdi