#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konusulacak bir sey yok defolup gitmeli
bunun gibi bir karaktere sahip adam daha da transfer edilmeli
yaziklar olsun
+30 yasinda sönmüs bitmis ölmüs futbolcu eskilerini almayin artik

Bugün Mevlüt'ün attığı deparı atsa uzaktan çalışmaya geçmişti şimdiye.

Bir yere gitmez yönetim yollayamaz.
Gerçi Messi bizde olsa 25 yaşında falan olsa bu yönetim onuda satamaz işim yöneticilik diyor başkan ama altı boş.

Sakatlığı nedir bir açıklama yapın bari. Ya Allah korusun herkesi de ayağı kopan adam için doktorlar tahmini şu kadar sürede şunu şunu yaparız tahmini şu hale gelir deniyor. Bir şey söylesenize sezonumu kapattı 1-3 ay mı sürecek 6 ay 1 sene oynayamaz mı ne bu adamın durumu nasıl bir tedavisi var.
Allah cezanızı versin başka bişey demiyorum.

Sakatlığı nedir bir açıklama yapın bari. Ya Allah korusun herkesi de ayağı kopan adam için doktorlar tahmini şu kadar sürede şunu şunu yaparız tahmini şu hale gelir deniyor. Bir şey söylesenize sezonumu kapattı 1-3 ay mı sürecek 6 ay 1 sene oynayamaz mı ne bu adamın durumu nasıl bir tedavisi var.
Allah cezanızı versin başka bişey demiyorum.
Sakatlığı gayet açık, hesabına para yatmaması. Devre arası alacaklarına karşı gönderecekler elemanda kendisini riske atmıyor.

Sakatlığı falan yok. Belli ki bir yerler ile anlaşmış, o yüzden oynamak istemiyor. Muslera dönecek adam daha ortada yok. Geldiği güne lanet olsun dedirtti.
Not: Falcao'dan ümitliydim ve onu eleştirenlere karşı savunuyordum. Bunu da inkar etmem.

Üzerine konuşulması bile saçma.

Parasını alamıyorsa bassın gitsin, takım can çekişiyor oyuncu yokluğundan, bu herif de yatıyor.

Geçen sene parasını aldı da noldu yine maçların yarısında falan oynadı.

Yazın gitmeliydi, göz göre göre şu duruma düştük.

Madem bu adamın bizden alacaklarından vazgeçip vs ayrılma ihtimali konuşuluyor ki sanmıyorum vazgeçsin öyle bişey yaparsa helal derim kruse gibi bir yol çizmemiş olur. illaki konuşurda göreceğiz.
Yönetime güvenen var mı? Belkide adam haklıymış deriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt