Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.028
- 95.087
- 4.978
Apo dan beklerim lan.Parasını mı ödemiyor acaba yönetim? Bu kadar sakatlık normal değil çünkü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apo dan beklerim lan.Parasını mı ödemiyor acaba yönetim? Bu kadar sakatlık normal değil çünkü
Senden beklenecek cevap bu....Apo dan beklerim lan.
Ya bırak adamın derdi reklamSenden beklenecek cevap bu....
Olm hiçbiri ödemez Albayrak öder gerekirse. Çok kötü yönetici ama adama bu konuda da bok atmazsın yani. Adamın yeri başkan yrd değilde florya olmalı eskisi gibi
Lan ne reklamı ya, adam topçunun bokuna kadar uğraşıyordu floryadayken.Ya bırak adamın derdi reklam
seni de raporluyacağım mobese albayrağı savunduğun içinLan ne reklamı ya, adam topçunun bokuna kadar uğraşıyordu floryadayken.
Yav heLan ne reklamı ya, adam topçunun bokuna kadar uğraşıyordu floryadayken.
Yeni görevini bir kenara bırakırsak önceki dönemlerde bu adamın ne zararı oldu? Yararı çok fazladır. Kim bilir ne kadar para akıttı topçuların maaşına cebinden kulüp sıkışıkkenseni de raporluyacağım mobese albayrağı savunduğun için![]()
ali koçun verdiğinin onda birini verememiştir her zaman derim zengin yönetici lazım diye bu turist çayı abimiz 3 senedir kahır çektiriyor bize varsın iyi galatasaraylı olsun ama vaziyet böyleYeni görevini bir kenara bırakırsak önceki dönemlerde bu adamın ne zararı oldu? Yararı çok fazladır. Kim bilir ne kadar para akıttı topçuların maaşına cebinden kulüp sıkışıkken
@Keramettin TANRIVERDİ admirim destekleyecektir
Burak Albayrak - Oyuncu profili 20/21 bu evladımızın ne hatası oldu sana karşı hocamBana Albayrak demeyin
Her ikisini de sevmem
Yav diyorum ki bu adamın transfer işinde olmaması lazım. Türkiye'de bu adam kadar faydalı bir yönetici var mı kendi asıl görevinde? Yok.dünyanın her hangi bir yerinde top200 takım diyelim hadi bir transfer görüşmesine giden adam 0,5 dil bilebilir mi ya @Berke Deniz
kardeşim bu adamın görevi tribünde zıplayarak sevinmek mi ben mi yanlış anlıyorum önceden neydi bu a.a nın göreviYav diyorum ki bu adamın transfer işinde olmaması lazım. Türkiye'de bu adam kadar faydalı bir yönetici var mı kendi asıl görevinde? Yok.
Oooo falcao lovera bakCehennemin dibine kadar yolun var