#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Falcaoyu insan gibi davranmadigimiz icin zirt pirt sakatlanip bizi zor duruma sokuyor. :falcao:

Falcao‘dan daha iyi bir forvet mi diyorsun gercekten renktas ?

Falcao‘ya biz insan gibi davransaydik inanki simdi Golkralligima kosuyordu.

5 Golle 4. sirada bide daha 6 Mac oynadi gerisini sen düsün artik.

neresinde insan gibi davranmadik kardesim? Milyonca taraftar bu transferi ile yatip kalktilar. Havalimanibda krali gibi Karsiladi seni. Sana, esine, cocuklarina her gün sosyal medyada seni ne kadar sevdiklerini dile getiriyorlar.
Eh cok de iyi Para kazaniyorsun. Avrupda Hic bir takim sana o parayi veremez. Italayda yarisi bile alamazsin. Yasadigin ülke Harika. Özel mimari tuttun sana özel Villa yaptirmislar. Cocuklar özel Okula gidiyor, ispanyolca Konussan ögretmenler ...
Üstelik sen Sahara bi bok yqpmiyorusn, 1 mac oynayip 10 Mac sakatsin, taraftsr yine arkanda durdu....

fazla iyi davrandik bile.

neresinde insan gibi davranmadik kardesim? Milyonca taraftar bu transferi ile yatip kalktilar. Havalimanibda krali gibi Karsiladi seni. Sana, esine, cocuklarina her gün sosyal medyada seni ne kadar sevdiklerini dile getiriyorlar.
Eh cok de iyi Para kazaniyorsun. Avrupda Hic bir takim sana o parayi veremez. Italayda yarisi bile alamazsin. Yasadigin ülke Harika. Özel mimari tuttun sana özel Villa yaptirmislar. Cocuklar özel Okula gidiyor, ispanyolca Konussan ögretmenler ...
Üstelik sen Sahara bi bok yqpmiyorusn, 1 mac oynayip 10 Mac sakatsin, taraftsr yine arkanda durdu....

fazla iyi davrandik bile.

Sende buna gercekten inaniyorsun?

Falcao nezaman yatmis oynadigi Kulübte?
Nezaman hakaret veya saygisizlik yaptigini gördün?
Hangi Antrenör, Takim veya oyuncu kötü birsey dedi hakkinda ?

Sem gercekten inaniyormusun, sakat olduguna?
Kosu yapiyor, salonda calisiyor ama oynamiyor ?

Biz böyle oyunculara insan gibi paralarini versek böyle birsey olmaz!

Max Kruse bile FB‘yi elledi, Falcao hic cikip birsey dedimi?

Sneijder‘e bile parasini aylar sorna verdik.

Böyle oyuncu aliyorsan vereceksin, vermiyorsan böyle olur.
Sence Fatih Terim niye , destekliyorum, güveniyorum diyor ?

Böyle bi bak istersen, nedense hep oyuncular suclu ama biz asla degil.

Herkes “ Sakat “ diyor öyle geciyor neden 1 insan kulu bunu sorgulamiyor ?
Güzel kardesim “ Sakat “ diyip oyuncuyu atese atiyorlar öyle kaliyor...

Falcao ciksa, sakat degildim Parami vermediler dese, Yönetim felan kalmaz bunu onlarda cok iyi biliyo!

Siz öyle bilin , öyle olsun bakalim.

Nixe aciklama yok , 2-3 Hafta sorna döner gibi bir söylenti ?
Cünkü öyle bir sakatlik yok ....

Son düzenleme:
Ulan Selcuka yapilan maç başı kontratini bu üstada yapsaydık şuan farklı seyler konuşur olurduk. Yasıyorsun bu hayatı vallahi Falcao abi

Her transfer dönemi kulübün 1 kuruşu diye aforizma kasanların mali ibra olmama sebebi olmalı bu adam.

Madem parasını alamıyor dostça ayrılalım. Parasını alabileceği miami’ye Falan gitsin.

Eğer bu devre arası ayrılmazsa ilk defa bir dünya yıldızına teneke bağlayarak yolcu edeceğiz. Bize bir ilk yaşatmasın.

Adeta haram para yiyorsun ulancao.

5 10 tane çocuğun var. Kursaklarına haram lokma girmesini nasıl göze alabiliyorsun ha?

Parasını mı ödemiyor acaba yönetim? Bu kadar sakatlık normal değil çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt