#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bu falcao ile ilgili ne yönetim, ne de terim herhangi bir açıklama yapmıyor. Daha da ilginci güzide basınımız bu türden yediğimiz kazıklarda sırtlanlar gibi saldırırdı ama onlarda da tık yok. Bir boklar dönüyor ama bilemedim. Çıkar yakında kokusu...

Moderatör tarafında düzenlendi:
10 sene önce hepinize ceza vermistim simdi forumda
Futbolcuya kazma diyene bile ceza veriyorduk o dönem
Bu yüzden murgana sabah aksam dua edin
O cocuk sayesinde forumda bir devrim yasandi
Artik bu tür mesajlar uyari bile almiyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Yalnız bu karaktersizcao ile ilgili ne yönetim, ne de terim herhangi bir açıklama yapmıyor. Daha da ilginci güzide basınımız bu türden yediğimiz kazıklarda sırtlanlar gibi saldırırdı ama onlarda da tık yok. Bir boklar dönüyor ama bilemedim. Çıkar yakında kokusu...
Terim her hafta güveniyorum hazir dönecek felan diyor

Bu çocuğu yeni doğduğu için oynamıyor bence malum korona olursa sıkıntı olur. İki ay bu sakatlık normal değil ayağı kırılan topçu dönüyor iki ayda.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu konuyu yukarı taşımayın ya Cuma Cuma küfür ediyoruz.

Ayağı kopasıca.

sent via GSC

Allah askina gercekten baydi artik herhangi bir aciklama da yok. nedir yani abi ne oldu buna kaslari mi yirtildi noldu? Az kaldi küfredecem. 5 milyon civari para aliyorsun ya insanda biraz utanma olur.
adem büyük artık bünyesi izin vermiyor dedi en yakından görenlerden biri belki büyük bir sakatlığı ortaya çıktı devre arası satmak için susuyor herkes anlamadım gitti

Adem Büyük: "Herkes Falcao buraya para almaya gelmiş gibi düşünüyor ama antrenmanlarda da koşan, çalışan, mücadele eden bir oyuncu. Kişilik olarak da çok iyi bir insan. Güçlü kalmak için çalışıyor ama maalesef vücudu buna izin vermiyor artık."

Adem Büyük: "Herkes Falcao buraya para almaya gelmiş gibi düşünüyor ama antrenmanlarda da koşan, çalışan, mücadele eden bir oyuncu. Kişilik olarak da çok iyi bir insan. Güçlü kalmak için çalışıyor ama maalesef vücudu buna izin vermiyor artık."

Adem cok iyi bir insansin

Yemin Ediyorum Mbaye Bundan daha iyi daha faydali. Yeter ki oynasin ve özgüveni yerine gelsin.

Yemin Ediyorum Mbaye Bundan daha iyi daha faydali. Yeter ki oynasin ve özgüveni yerine gelsin.

Falcao‘dan daha iyi bir forvet mi diyorsun gercekten renktas ?

Falcao‘ya biz insan gibi davransaydik inanki simdi Golkralligima kosuyordu.

5 Golle 4. sirada bide daha 6 Mac oynadi gerisini sen düsün artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt