Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.487
- 26.787
- 1.873
Bari sus. Konuşurken bile zarar herif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cmtesi kadrodaBi topçunun komple ayağı kopsa bu zamana kadar protez takar top oynardı. Bu nasıl bir sakatlık arkadaş?
cmtesi kadroda
Bu herifin kadroda olduğu hiçbir maçı izlemem hatta Galatasaraylılığımı da askıya alırım.
Gencinden en tecrübelisine herkes köpek gibi idman yapıyor yeri geliyor alkış yeri geliyor küfür yiyor sakatlanıyor covid oluyor. 2 aydır yatan Beyzademizin transferi yatınca hoop tekrardan yine kadroya. Kimse sakatlık falan masal anlatmasın. Bu herifin kadroya tekrar girdiği yerde forma adaleti falan yoktur.
Ortaya çıktıkları an mıhlamak lazım1 gol atinca yine fanboylari hortlar
Valla bende arda gelirse belhanda kalip oynarsa dedigini yaparim dedim yapmadim. Merak etme izleyip puan kayibinda canin yanmays devam eder
Xd
Kulübü soydu soğana çevirdi ondandır
tükürdüğü yaları muhtemelen renklere olan sevdamız yüzünden ama bu sakat takımda kaldı gitmedi ona üzülüyorum.Valla bende arda gelirse belhanda kalip oynarsa dedigini yaparim dedim yapmadim. Merak etme izleyip puan kayibinda canin yanmays devam eder