- 2 Nisan 2012
- 40.210
- 19.876
- 2.548
60 gündür yatıyorum yav, bari göstermelik 1 tane maça çıkıyim."
-Falkağo.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O sakat kardeş ağlamış mı bana mı öyle geldi
Alt tarafı bir deplasmana gitti, sanki savaşa gitmiş gibi ağlaşmışlar sanki
Falcao bu karı yüzünden sakatım ayağına yatıyor bence
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhandaya sabah aksam sov Cani istmeedigi icin oynamayan adama Bu kadar yumusak davran.Hattrick bekliyorum özür olarak
aynen bencede bir de yeni oglu filan oldu ya onun ustune birde 3 kizi var zaten , evde yanliz kalmasin destek ayagina felan filan evde kaldi yoksa sakat olduguna bende gram inanmiyom
Hem milyon dolarları harcayım hemde kocam dizimin dibinden ayrılmasın ohh ne ala memleket
O zaman emekli olsun çeksin gitsin zaten g.tunun kılı kadayıf olmuş en az 40 yaşında bu adam her tarafı botoks olmuş
tüm gün evde otursun sakatım diye ağlamasın zaten atletico kariyerinden sonra gram top oynamadı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle. Gidip büyük maclarda 2 kere atilmadi + bjk macinda hainlik denemedi en azindanBelhandaya sabah aksam sov Cani istmeedigi icin oynamayan adama Bu kadar yumusak davran.
Hainlik mayinlik senin uydurmalarin Atilmasida hirsindan dolayi Falcao gibi yan gelip yatmiyir elinden geleni yapiyor en azindan elestireceksek herkesi esit elestirmeliyiz.Falcao kim yaw Galatasaraayi seyine bile takmayan lavugun tekiAynen öyle. Gidip büyük maclarda 2 kere atilmadi + bjk macinda hainlik denemedi en azindan
Adam fb macinsa diving yapip saridan kirmizi yedi. Neyin hirsi mesela oHainlik mayinlik senin uydurmalarin Atilmasida hirsindan dolayi Falcao gibi yan gelip yatmiyir elinden geleni yapiyor en azindan elestireceksek herkesi esit elestirmeliyiz.Falcao kim yaw Galatasaraayi seyine bile takmayan lavugun teki
Maci stadda seyretmistim. Ilk sarisi mal mal valbuenaya vurduCuneyt cakir tudorlu icerdeki derbi mi
O macta dogranmistik Belhanda kendini yere atti diye 2.saridan atmisti ama kendini yerr atmamisti herif
Ekli dosyayı görüntüle 105966