#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Radamel Falcao, Ocak'ta Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. (AS)

O sakat kardeş ağlamış mı bana mı öyle geldi

Alt tarafı bir deplasmana gitti, sanki savaşa gitmiş gibi ağlaşmışlar sanki

Falcao bu karı yüzünden sakatım ayağına yatıyor bence

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aynen bencede bir de yeni oglu filan oldu ya onun ustune birde 3 kizi var zaten , evde yanliz kalmasin destek ayagina felan filan evde kaldi yoksa sakat olduguna bende gram inanmiyom

Peki başkan falan çok karakterli çalışkan profesyonel vs diyorlar bu bey için ona inanan var mı ben inanmıyorum.

aynen bencede bir de yeni oglu filan oldu ya onun ustune birde 3 kizi var zaten , evde yanliz kalmasin destek ayagina felan filan evde kaldi yoksa sakat olduguna bende gram inanmiyom

Hem milyon dolarları harcayım hemde kocam dizimin dibinden ayrılmasın ohh ne ala memleket

O zaman emekli olsun çeksin gitsin zaten g.tunun kılı kadayıf olmuş en az 40 yaşında bu adam her tarafı botoks olmuş

tüm gün evde otursun sakatım diye ağlamasın zaten atletico kariyerinden sonra gram top oynamadı

Hem milyon dolarları harcayım hemde kocam dizimin dibinden ayrılmasın ohh ne ala memleket

O zaman emekli olsun çeksin gitsin zaten g.tunun kılı kadayıf olmuş en az 40 yaşında bu adam her tarafı botoks olmuş

tüm gün evde otursun sakatım diye ağlamasın zaten atletico kariyerinden sonra gram top oynamadı

boyle bilinci taraftar gorunce gozum doluyor duygulaniyorum , yuzde yuz haklisin ama bunun bir kac fanboylari var halen vatani savunur gibi savunuyorlar

"ayakkabi baglama sekli bile farkli agbi yhaa"

Aynen öyle. Gidip büyük maclarda 2 kere atilmadi + bjk macinda hainlik denemedi en azindan
Hainlik mayinlik senin uydurmalarin Atilmasida hirsindan dolayi Falcao gibi yan gelip yatmiyir elinden geleni yapiyor en azindan elestireceksek herkesi esit elestirmeliyiz.Falcao kim yaw Galatasaraayi seyine bile takmayan lavugun teki

Hainlik mayinlik senin uydurmalarin Atilmasida hirsindan dolayi Falcao gibi yan gelip yatmiyir elinden geleni yapiyor en azindan elestireceksek herkesi esit elestirmeliyiz.Falcao kim yaw Galatasaraayi seyine bile takmayan lavugun teki
Adam fb macinsa diving yapip saridan kirmizi yedi. Neyin hirsi mesela o
Staddaydim o macta. O günden sonra daha da nefret ettim ondan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt