#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav arkadaşım bu adamı yollayın floryadan evinde otursun

hayır doktorlara yazık sürekli bu elemanla ugrasıyorlar pandemi döneminde

insan oyundan çıkarken hiç olmazsa elindeki su şişesini çarpar bi yalandanda olsa üzüntü tepki gösterir adam sanki macta 3 gol atmışta 90 artıda oyundan çıkıyo gibi gayet rahat

Adam karşılama töreninde ağğğladı eeeeaaaabi , çok hırslandı eeeaaabi . Bu kötürüm herifi başından bu yana istememiş olmanın gururu içerisindeyim. Bu herife bu paraları saçtıran kim varsa bunun hesabını vermeli.

Bu herif gelmeden bugünleri gören adam like'ı hak etmekte. Zira ben bu zamanlara kadar takımımızın kaptanı olacağı hülyalarındaydım.

Adam karşılama töreninde ağğğladı eeeeaaaabi , çok hırslandı eeeaaabi . Bu kötürüm herifi başından bu yana istememiş olmanın gururu içerisindeyim. Bu herife bu paraları saçtıran kim varsa bunun hesabını vermeli.

Transfer sürecinde monaco city maçlarındaki highlightleri dönüyordu kafamın içinde heyecanlamıştım baya

çok pişmanım

Şaka maka acaba kendisi bu duruma ne diyordur diye cok merak ediyorum. Sonucta kendisi Falcao. Bir geçmişi olan isim. Bu denli sakatlanmasi vs. bana abnormal gelmeye basladi. Acaba baska yerlerdede sorun var mi? Teknik kadro, antrenmanlar, antrenman sahasi vs.

Bu herif gelmeden bugünleri gören adam like'ı hak etmekte. Zira ben bu zamanlara kadar takımımızın kaptanı olacağı hülyalarındaydım.
Taraftar olarak heyecanlanmak istemek normal yahu , muhtemelen benim de isteğim ve geldikten sonra fos çıkan topçular olmuştur. Biz bu maddi yükü kaldıracak durumda değildik orası ayrı da Falcao hakikaten 2014'ten beri yok @Keramettin TANRIVERDİ 'nin dediği gibi. Lider karakterli bir oyuncu olduğuna dair de bir izlenimim olmadı hiç. Bizim aldıktan sonra satabileceğimiz adamlara ihtiyacımız vardı o yüzden bu ölü yatırımı istememiştim. Tahminimin çok ötesinde bugün durum. Şu tavrı terbiyesizlik direkt kulübe.

FCLqCO.jpg

:asd:

ilk sayfa yorumlarina bakin:)

bu herifi alma arefesindeyken bir fenerli ne dedi biliyor musunuz?
1 değil 2 falcao alin ben isterim.
o boyle deyince adamin sakatlik gecmisini arastirdim bazi seyler sekillendi.
sonra joleli saclarim bozulmasın diye itinali yere dusmelerine baktim fena kaziklanmisiz anladim

Bilmiyorum renktaş, neden bile isteye tepki veya küfür yemek istesin diye düşünüyorum Falcao için... Takımdan giden adem büyük de çok çalışıyor ve çok iyi profesyonel ama fiziği el vermiyor demişti. Ek olarak terim de bu kadar naz yapan adamı Kadroya almaz diye düşünüyorum. Yine de bilemem tabi... Yakında çıkar kokusu dediğin gibi

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim in adaleti yerlilere
serdar aziz ve Eren derdiyok u sık sakatlanıyor diye kadro dışı bıraktı bu tarihte ilktir. falcao onların 5 katı sakatlandı nerde kadro dışı kararı?

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ilk sayfa yorumlarina bakin:)

bu herifi alma arefesindeyken bir fenerli ne dedi biliyor musunuz?
1 değil 2 falcao alin ben isterim.
o boyle deyince adamin sakatlik gecmisini arastirdim bazi seyler sekillendi.
sonra joleli saclarim bozulmasın diye itinali yere dusmelerine baktim fena kaziklanmisiz anladim
çetin bir anı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt