#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk sayfa yorumlarina bakin:)

bu herifi alma arefesindeyken bir fenerli ne dedi biliyor musunuz?
1 değil 2 falcao alin ben isterim.
o boyle deyince adamin sakatlik gecmisini arastirdim bazi seyler sekillendi.
sonra joleli saclarim bozulmasın diye itinali yere dusmelerine baktim fena kaziklanmisiz anladim

rtaş twitter kullanıyor musun

Yürüdüğün yollar çivi ile dolsun,
Tuttuğun kollar kırık cam olsun,
Oturduğun yerler raptiye olsun.
Sedye ile çıkıp maç alan Sneijder'den, yırtık bağ ile oynayan Elmander'den sana düştük ya tüh bize

Sedye ile çıkıp maç alan Sneijder'den, yırtık bağ ile oynayan Elmander'den sana düştük ya tüh bize
yanına diego costayı alıyormuşuz.

15 yaşında bir ps4 bağımlısı çocuk bile oyuncu hakkında bilgi edinmek isterken açıp nete bakıyor. mesela bu çocugun kafasından gidelim .
falcao alınmış auwwww woooowww bittiniz hepiniz heyo heyo :P
* falcao kim yav ?
-olum çok iyi golcü lan
* nete baktım adamın tonla sakatlık kariyeri var.
-hadi len bebe sen ne anlarsın ?
*yorum yok :)

Şimdi 15 yaşındaki çocuk haklı çıktı .

gel gelelim bir de işin yatırım boyutuna . bu adama eşek yüküyle para ödeniyor . bir cep telefonu alırken zartına zurtuna bakan halkımız GS gibi takımın as golcü adayını alırken sadece isme mi baktı yanı ?

şaşırdım mı hayır . adam sürpriz değildi ki. şimdi eleştirmek bence manasız . paşa paşa çekeceğiz bunu. verdiğimiz parayı kimse vermez bir yere de gitmez. hatırlıyorum o zamanlar gelmesin dediğimde fanatik GSli arkadaşlar kümeste fil görmüş gibi bakıyorlardı bana .
bizim forvetler genelde çok iyi olurdu musleradan sonra fark yakaladık mı şampiyon oluyorduk . nerden böyle bir herifi keklediler kaktırdılar bize anlamak zor.

15 yaşında bir ps4 bağımlısı çocuk bile oyuncu hakkında bilgi edinmek isterken açıp nete bakıyor. mesela bu çocugun kafasından gidelim .
falcao alınmış auwwww woooowww bittiniz hepiniz heyo heyo :p
* falcao kim yav ?
-olum çok iyi golcü lan

gel gelelim bir de işin yatırım boyutuna . bu adama eşek yüküyle para ödeniyor . bir cep telefonu alırken zartına zurtuna bakan halkımız GS gibi takımın as golcü adayını alırken sadece isme mi baktı yanı ?

şaşırdım mı hayır . adam sürpriz değildi ki. şimdi eleştirmek bence manasız . paşa paşa çekeceğiz bunu. verdiğimiz parayı kimse vermez bir yere de gitmez. hatırlıyorum o zamanlar gelmesin dediğimde fanatik GSli arkadaşlar kümeste fil görmüş gibi bakıyorlardı bana .
bizim forvetler genelde çok iyi olurdu musleradan sonra fark yakaladık mı şampiyon oluyorduk . nerden böyle bir herifi keklediler kaktırdılar bize anlamak zor.

AĞLA !!

1609703259162.png
1609703248755.png
1609703278609.png

falcao alınmış auwwww woooowww bittiniz hepiniz heyo heyo :p
* falcao kim yav ?
-olum çok iyi golcü lan

size kaymak icin yetti :)

Fenerbahcenin elinde birsey birakmadi ya o bile yeter bizim icin , o degilde 18 transfer yapip ligi 5nci bitirince playstation daki oyunlarda kovuluyormusun :ROFLMAO::ROFLMAO:

Fenerbahcenin elinde birsey birakmadi ya o bile yeter bizim icin , o degilde 18 transfer yapip ligi 5nci bitirince playstation daki oyunlarda kovuluyormusun :ROFLMAO::ROFLMAO:
o kadar transfer yapip basari elde edemezsen kovarlar tabi + yönetimde degisir. ama bazi kulüplerde diktatörlük sevilir :) Yeter ki sugar daddyleri olsun. SD leri de irkci olsun severler

nasıl ağladım bir bilsen 2 paket kagıt havlu gitti .
vah vah
kanarya-yemi-500-gr-kus-yemleri-bonnie-kus-7096-19-B.jpg

ye rahatlarsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt