Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuş olduğunu nerden anladın lan?
OoooOoOOOOOOOooooooo 143 zafeeeeeeeerrr 143 zafeeeeeeeeeeeeeeeeeeerr
çılgın rizelü kuzenim silahımı elinde tutarken
Kokusunu alırım ben kuşların ve piliçlerinkuş olduğunu nerden anladın lan?
kuş olduğunu nerden anladın lan?
falcao world class forvet.
talihsiz sakatliklar sorun degil . önemli olan bizde oynamasi. ismi yeter cismi korkutur
15 yaşında bir ps4 bağımlısı çocuk bile oyuncu hakkında bilgi edinmek isterken açıp nete bakıyor. mesela bu çocugun kafasından gidelim .
falcao alınmış auwwww woooowww bittiniz hepiniz heyo heyo
* falcao kim yav ?
-olum çok iyi golcü lan
* nete baktım adamın tonla sakatlık kariyeri var.
-hadi len bebe sen ne anlarsın ?
*yorum yok
Şimdi 15 yaşındaki çocuk haklı çıktı .
gel gelelim bir de işin yatırım boyutuna . bu adama eşek yüküyle para ödeniyor . bir cep telefonu alırken zartına zurtuna bakan halkımız GS gibi takımın as golcü adayını alırken sadece isme mi baktı yanı ?
şaşırdım mı hayır . adam sürpriz değildi ki. şimdi eleştirmek bence manasız . paşa paşa çekeceğiz bunu. verdiğimiz parayı kimse vermez bir yere de gitmez. hatırlıyorum o zamanlar gelmesin dediğimde fanatik GSli arkadaşlar kümeste fil görmüş gibi bakıyorlardı bana .
bizim forvetler genelde çok iyi olurdu musleradan sonra fark yakaladık mı şampiyon oluyorduk . nerden böyle bir herifi keklediler kaktırdılar bize anlamak zor.
ulan falçaonuza da çakayım 143 zafer sana da çakayım yürü lan burdan
ulan falçaonuza da çakayım 143 zafer sana da çakayım yürü lan burdan
sen harbi at kafalısın. Ebe doğduğunda kafana vurdu değil mi ardın yerine? itiraf etusta adam paşa paşa çekeceğiz diyor. biz diyor bak kendini de katıyor. Galatasaraylı olmasın bu?
lan o aradaki postu okumadım. ebeyisine atlıcam birazdan buraya gel lan 143 zafersen harbi at kafalısın. Ebe doğduğunda kafana vurdu değil mi ardın yerine? itiraf et
Yenge vermiyor değil mi kumandayıMasterchef finali baymaya başlamıştı ustat. Tagledigin icin cok tesekkurler, biraz eglenelim!