#9 Radamel Falcao

Ligde ilk 11 çıktığı son 17 lig maçının 14 tanesinde gol atmış...Toplam 17 gol atmış bu maçlarda...

Inşallah bir mucize olur ve bu sefer sakatlamazsa sezonu 20 gole yakın bitirir..

Sezon sonuna kadar böyle devam edip gol kralı olman yok mu peki var bir hayalimiz ...

6263A543-1664-4DF5-94B6-01074DB17637.webp

paylaşıldı mı?

Sakatligindan dolayi bende sogudum acikcasi

Ama 2 haftadir attigi goller adina yakisir gollerdi

Attığı gol zaten müthiş ama beni en çok heyecanlandıran olaylar şuydu ; İlk yarıda 2 Kayseri'li oyuncu ile yaka paça boğuşup topu boştaki oyuncuya çıkartması ve ilk yarının sonlarına doğru sağdan Yedlin'in ortasına vurduğu darbeli kafa. Hatta ilk başta vurduğu kafayı Mostafa Mohamed vurdu zannettim o derece güçlü vurdu. Falcao zaten sahada yürüse bile ayağına gelen topu atabilir ama bu adam cidden oynayıp mücadele etmek istiyor umarım sakatlık bela olmadan sezonu tamamlar.

Daha önce de yazdim Falcao´un niyetinden zerre süphem olmadi hic. Bu yasta, bu sakatlik profilinde Falcao´yu transfer eden yönetime yazar...

Neyseki bu adam kendine gercekten iyi bakiyor. Ancak adaleleri pert olmus, hic bir oyuncu forma giremez, hele ki bu yastaysa sürekli bir yerde birsey atiyorsa eger.

Sarrachi´de benzer bir durum. 6 mac üst üste oynadi mi bakmadan söyleyemem, bir sakatlaniyor bir kac hafta yok, sonra 2-3 mac anca performansi toparliyor. 22 yasinda olmasina, ve cok daha cabuk dönmesine ragmen durum ortada.

Falcao´un 35 yasinda oldugunu varsayarsak, bukadar sakatlik ve sürekli sakatlik sonrasi sahaya güclü basamamasi da normal gibi. Fizik yapisi cok kaliteli, eger sakatlik yasamaz ise performansini ciddi seviyede yükseltebilir.

Mustafa Falcao rekabeti bize fayda getirmeli.

Sakatlanmadığı sürece %25 lik haliyle bile çok rahat pozisyona girip gol atıyor zaten bir şampiyonluk borcu var bizimde ona itibar iadesi borcumuz var sene sonuna kadar böyle gidip şampiyon olalım kimse eskiyi hatırlamaz efsane bir veda yaparız kendisine

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugun attigi gol tam bir Falcao ve CL/Avrupa seviye dokunusu. Kendisini golden once izlersek bu cok net belli oluyor. Ama iste, onceki sezon ve bu sezon basi yasanilanlar bizi uzdugu icin on yargiliyiz. Oyun planimiz ilk yari ozellikle Falcao/Mostapha uzerineydi. Her ne kadar Emre kardeslere kizsakta, ki ben kismen katiliyorum, ilk yari tam Falcao'nun istedigi oyun oynandi. Ikinci yari ise, olmasi gerektigi gibi, Onyekuru ve Kerem'i etkili kullanabilecegimiz oyuna donduk. Feghouli de acilen tempo kazanmali, elimizdeki en zeki oyuncularin basinda.

Attığı gol zaten müthiş ama beni en çok heyecanlandıran olaylar şuydu ; İlk yarıda 2 Kayseri'li oyuncu ile yaka paça boğuşup topu boştaki oyuncuya çıkartması ve ilk yarının sonlarına doğru sağdan Yedlin'in ortasına vurduğu darbeli kafa. Hatta ilk başta vurduğu kafayı Mostafa Mohamed vurdu zannettim o derece güçlü vurdu. Falcao zaten sahada yürüse bile ayağına gelen topu atabilir ama bu adam cidden oynayıp mücadele etmek istiyor umarım sakatlık bela olmadan sezonu tamamlar.

yatmaya geldi diyenlere kapak

Sampiyonluk zor artik. Sivas ve bjknin basak galibiyeti umudumu bitirdi. 2. olalim yeter. Yazin da guzelce vedalasalim

Sivas ve Kayseri maclarindaki performansi 2 sezonun oyun olarak en iyi performanslariydi heralde.Boyle oynayabilseydi gecen sezon ve bu sezon rahat 8-10 puan daha fazlamiz olurdu.Firvetin yapmasi gereken her seyi yapiyo 2 mactir.Aliyo veriyo oyun aciyo kanatlara top dagitarak iceri kosu yapip pozisyona giriyo.Seson sonuna kadar boyle devam eder insallah.Mohamed'e de öğreteceği cok sey var.Fizigini koruyabildigi muddetce ne kadar kaliteli bi futbolcu oldugunu gosterdi 2 macta.Kanatlardan ortalar geldiginde ne kadar etkili olabildigini gorduk.2 tane hava toplarinda etkili forvet varken bol bol orta yapmak gerekli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu anda olan kafa yapısı Fransa'da premier lig kiralamaları sonrası basında yazılan tamamen elde patladı monaconun büyük kazığı Monaco kimseye satamadı gibi haberler çıktığı sonrada o yıl 30 gol attığı sezonu hatırlatıyor biraz hırsla beslenen bir yapısı var

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt