#9 Radamel Falcao

Attığı gol zaten müthiş ama beni en çok heyecanlandıran olaylar şuydu ; İlk yarıda 2 Kayseri'li oyuncu ile yaka paça boğuşup topu boştaki oyuncuya çıkartması ve ilk yarının sonlarına doğru sağdan Yedlin'in ortasına vurduğu darbeli kafa. Hatta ilk başta vurduğu kafayı Mostafa Mohamed vurdu zannettim o derece güçlü vurdu. Falcao zaten sahada yürüse bile ayağına gelen topu atabilir ama bu adam cidden oynayıp mücadele etmek istiyor umarım sakatlık bela olmadan sezonu tamamlar.
Adam bi ara rakip ceza sahasinda top sektirmeye basladi xd

doktur herifi tamir etti mi bilmem de iyi gözüktü
benim içün mücadele 1st . onu da bu maç ziyadesiyle gördük o yüzden tebrik ediyorum
ha bir de monacoda ekseriyetle çift forvette yer almış biriydi, tek forvet için yetersizliğini ztn gördük
belki bu düzenek devam eder.

doktur herifi tamir etti mi bilmem de iyi gözüktü
benim içün mücadele 1st . onu da bu maç ziyadesiyle gördük o yüzden tebrik ediyorum
ha bir de monacoda ekseriyetle çift forvette yer almış biriydi, tek forvet için yetersizliğini ztn gördük
belki bu düzenek devam eder.
Benim en cok begendigim sey durmadan mohammedi cagirip biseyler demedi oldu. 2-3 kere kameralara da yansidi

Diagne'den sonra aynı mevkide daha hevesli oynayan bir futbolcu getirmemizin de son 2 maçtaki iyi performansına kesinlikle katkısı vardır diye düşünüyorum.

Falcao’nun suratında eskiden gördüğümüz geberik ifade kaybolmuş, bu adama son haftalarda çok ihtiyacımız olacak.

mohammed mostafa ve bir hayranı

meme.jpg

Sakatlık yaşamadan sezonda 35 maç oynasa rahat 25 tane atar adamın gol sezisi çok yüksek.

Geri
Üst Alt