#9 Radamel Falcao

13 Mayıs Cumartesi saat 22:15’ten itibaren tüm bağlantılarımızı kesmeliyiz. Yıllık 7-8 milyon euro kazanıp 2 senede 30 maç zar zor oynayan bu adamla olmaz.

Fiziken bitmis. Ayakta duramiyordu. Dün kazandirdigi penaltiyla hafizalarda kalacaktir mucizevi sekilde sampiyon olursak. Tesekkür edip yollanmali sezon sonu.

Bu instacılar ne böyle abi ya.
Adam maç fotosu atmış 2 bin kişi yorum atmış çoğu da aslan kaplan büyük golcü vs.

Adam 2 seneden beri bizi takmıyor, senede 300 gün tatil yapıyor yine adama tapıyorlar.

Donk'ta altına gol atacağını biliyordum yazmış. Penaltı lan o penaltı.
Bir zahmet atsın artık 5m alıyor.

Gscimbom mobil

Bu instacılar ne böyle abi ya.
Adam maç fotosu atmış 2 bin kişi yorum atmış çoğu da aslan kaplan büyük golcü vs.

Adam 2 seneden beri bizi takmıyor, senede 300 gün tatil yapıyor yine adama tapıyorlar.

Donk'ta altına gol atacağını biliyordum yazmış. Penaltı lan o penaltı.
Bir zahmet atsın artık 5m alıyor.

Gscimbom mobil
Peni de cikaran kendisi

Peni de cikaran kendisi
Iyi tamam gitsin o zaman sene sonuna kadar tatil yapsın.
Peni atmış çıkarmış fark etmez adam yatış ta 2 senedir.
Sürekli sakatlanıyor, diyorsun ki forvet almam lazım buna güven olmaz.
Taş gibi adam geliyor 5te5 yapıyor sonra bu sakat için yedek bekliyor.

Verdiğin paraya mı yanarsın, bunun yüzünden köreltiğin futbolcuya mı yanarsın.

Inşallah sezon sonu gider, gitmezse olanları hepimiz tahmin edebiliyoruz.
Sezonu Eylül sonu açar Kasım'da tatile çıkar. Kış uykusundan uyanınca Nisan Mayıs gibi iki penaltı iki gol en büyük Tigre bizim Tigre olur.

Gscimbom mobil

Iyi tamam gitsin o zaman sene sonuna kadar tatil yapsın.
Peni atmış çıkarmış fark etmez adam yatış ta 2 senedir.
Sürekli sakatlanıyor, diyorsun ki forvet almam lazım buna güven olmaz.
Taş gibi adam geliyor 5te5 yapıyor sonra bu sakat için yedek bekliyor.

Verdiğin paraya mı yanarsın, bunun yüzünden köreltiğin futbolcuya mı yanarsın.

Inşallah sezon sonu gider, gitmezse olanları hepimiz tahmin edebiliyoruz.
Sezonu Eylül sonu açar Kasım'da tatile çıkar. Kış uykusundan uyanınca Nisan Mayıs gibi iki penaltı iki gol en büyük Tigre bizim Tigre olur.

Gscimbom mobil
Adam isteyerek mi sakatlaniyor? Ispanyaya gitti operasyon oldu. Döndü her mac güclü oynadi+ gollerini atti her yerden. Kerem gidip kafa atarak yüz kemiklerini kirdi. O operasyon düzeltti adami.
he. Maasi tabi yüksek o apayri konu.
mo yedek felan beklemedi gec sunu. Beraber oynadilar ardindan kirmizi yedi + corona oldu cöktü

Adam isteyerek mi sakatlaniyor? Ispanyaya gitti operasyon oldu. Döndü her mac güclü oynadi+ gollerini atti her yerden. Kerem gidip kafa atarak yüz kemiklerini kirdi. O operasyon düzeltti adami.
he. Maasi tabi yüksek o apayri konu.
mo yedek felan beklemedi gec sunu. Beraber oynadilar ardindan kirmizi yedi + corona oldu cöktü
Tamam renktaş adam isteyerek sakatlanmıyor, sadece dönüşü yıl alıyor çünkü adamın şeyin de değiliz.

Ben sadece Mo'dan bahsetmiyorum.
Geçen sezon bir forvetimiz daha var dı. Bu arkadaş sakatken her maç yazıyordu. Bu sahtekar dönünce hoop yedek.
Bakıyorum da çok çabuk unutuyoruz böyle şeyleri.

Öyle Drogba gibi Sneijder gibi PR'de yapamadık çünkü adam ortalıkta yok.

Her şeyi alt altta yazdığımızda bu arkadaş safi zarar.

Gscimbom mobil

Tamam renktaş adam isteyerek sakatlanmıyor, sadece dönüşü yıl alıyor çünkü adamın şeyin de değiliz.

Geçen sezon bir forvetimiz daha var dı. Bu arkadaş sakatken her maç yazıyordu. Bu sahtekar dönünce hoop yedek.

Gscimbom mobil
Seyin de degiliz felan da degil. Doktorlar acikladi hatta türk doktorundan bikip sonunda real in doktorunda ameliyat oldu. Seyinde olmasak böyle yapar mi

maas haric oynadigi maclarda da genel olarak cok iyidi

Karakter olarak bence iyi biri. Bizim takımı filanda sahipleniyor. Fakat sakatlıkları ve aldığı maaş çok yük bize. Böyle bir lüksü karşlıayacak durumumuz yok. Sene sonu uzarsa karakterine tam not veririm.
Iste tek durum bu. sahiplenmiyor felan gecilsin. Kadiköy deplasmaninda gecen sene ozan + serdari bir dövmedigi kaldi. Ozam belhandaya atar yaparken kosup ozana dalan tek kisiydi vs.

Gscimbom mobil

Fatih, bu adamın bu paraları alması ve bu halde olmamız onun suçu değil ki ya. Bende kızgın ve üzgünüm ama sözleşme yapılmış gidip foto falan çektirmişsin daha ne olacağı belli değilken sonra mecburiyetten gidip getirmişsin. Dünya da para vermişsin. Yaşı belli, sakatlansa normalden uzun süreceği yaşı gereği belli bir oyuncu. Yani yatışta da değil bu adam. RVP mesela yattı bildiğin tamam gol falan attı o da ama çok bariz yattı adam. Oynamıyordu idmana gelmiyordu. Falcao için bunlar şimdilik söz konusu değil. Koşuyor çalışıyor falan. Ama gitmesi şart. Umarız en az zarar ile atlatırız bu da bize ağır bir ders olsun ve son olsun lütfen.

Geri
Üst Alt