#9 Radamel Falcao

Ayaklarindan uzun suredir sakatlanmiyor maasindan guzel bi indirim yaparsa yedekte falcao gibi bi golcunun olmasi tatli olur .Futbol sadrce gencler ile oynanan bi oyun degildir.Ardanin attigi golde top Kereme filan gelse ayaklari titret disari vururdu mesela .

Ayaklarindan uzun suredir sakatlanmiyor maasindan guzel bi indirim yaparsa yedekte falcao gibi bi golcunun olmasi tatli olur .Futbol sadrce gencler ile oynanan bi oyun degildir.Ardanin attigi golde top Kereme filan gelse ayaklari titret disari vururdu mesela .

Bence Falcao indirim yapar, nekadar yapar onu bilemem ama 500.000 € bile yapsa iyidir.

Benim fikrim

Bence Falcao indirim yapar, nekadar yapar onu bilemem ama 500.000 € bile yapsa iyidir.

Benim fikrim
Tahlihsiz sakatligi disinda uzun suredir sakatlanmadi Halil gibi M.o gibi genc forvetlerin arkasinda Falcao gibi bir adamin olmasida guven vericidir .Burak,Drogba gibi ciftli bir taktik bulamadik bir turlu Falcao Halil,Halil.M.o gibi

Keske o doktorda gecen yaz ameliyat olsaydi..

Su konuda gözlerimin gördükleri beni benden aliyor.

en azindan penaltilarda topun basina geldiginde acaba kacirir mi diye düsünmüyorum banko atiyor.

sene sonu yollanmali

Geri
Üst Alt