#9 Radamel Falcao

Ayaklarindan uzun suredir sakatlanmiyor maasindan guzel bi indirim yaparsa yedekte falcao gibi bi golcunun olmasi tatli olur .Futbol sadrce gencler ile oynanan bi oyun degildir.Ardanin attigi golde top Kereme filan gelse ayaklari titret disari vururdu mesela .

Buna benzer bir yazim vardi gectigimiz haftalarda.. Bir takimi komple genclestirirseniz, sonucun fenerin uc sene onceki hali gibi olma olasilig oldukca yuksek olur sonra kosa kosa Emre-Arda artik veteran kim varsa onu alip "kurtar" bizi dersiniz. Bu maalesef her yerde boyle.. Arsenal'de benzer surecten gecti iki sene onceydi sanirim.

Dogrusu, harmanlamak, genclerin daha on plana cikabildigi ama yavas yavas sorumluluk yuklendigi senaryodur. Arda'dan ben ilk gunden beri rakiplerin icinden gecmesini beklemiyorum. Yapamazda zaten goruyoruz bizde gobek falan ancak ufak dokunuslari golde oldugu gibi ya da onceki maclarda tecrube isteyen hareketler. Genclerden beklemek bunu biraz erken olur. Basit hareketler, klas dedigimiz, bazen topsuz alanda bazen vucut calimi bazen penalti/kart aldirmasi.. Mohamed mesela, Vida'nin pozisyonunda kendini atsa belki 4-1 bitecekti mac. Vida kirmizi gorecekti, takimini onumuzdeki iki mac eksik birakacakti.. Iste ufak ama onemli detaylar.

Falcao'ya gelince, cok buyuk bir ders olsun bize ve lutfen artik lutfen son olsun. "Bariz" sakatlik gecmisi olan ve yasli ici gecmis hicbir ismin transfer edilmemesi gerekiyor (Tabi cok uyguna/kelepire demnk getirirsen ayri). Adam gercekten sakatlanmistir ben eminim numara yapmadigi konusunda ama yok iste adam gitmiyor mars basmiyor artik.

E1CGmFmX0AMtZ7S.webp

sendeki ayak değil birader camdan yapmıslar seninkileri. senin üst adeleni ayrı, arka adeleni ayrı, çarpraz bağlarını ayrı, aşilini ayrı, kasığını ayrı....

Herifin garanti süresi 4 ay anasını satayım tatile çıkmış.
Beşiktaş maçındaki hırsından anlamalıydık golünü attın piyasanı yaptın umarım defolup gidersin

Apo Bitigen daha çok maça çıktı Falcao'dan

Moderatör tarafında düzenlendi:
sendeki ayak değil birader camdan yapmıslar seninkileri. senin üst adeleni ayrı, arka adeleni ayrı, çarpraz bağlarını ayrı, aşilini ayrı, kasığını ayrı....

Tmm artik gitmeli.

Hep savundum, destekledim .
Ama böyle olmaz artik bu seneye 34 mac oynamaz!
Cok seviyorum bu adami ama güvenemiyorum artik...

Son iki macta bi kac tane daha atar vedalasiriz diyordum. Adam vedalasmis zaten. Umarim yeni sezonda görüşmeyiz.

Yarım devre oynayan Belhanda daha çok gol attı kendisinden. 4 gol atmış penaltısız ulan Eren Derdiyok tek devrede 9 tane atmıştı. 2 yıldır bu adam yüzünden hak yediğimiz için başarılı olamıyoruz derhal parası neyse verilip sözleşmesi feshedilmeli tahammül yok.

Ölü seviciler üzgün

@Musap Aydinli
Çık konuş şimdi ama peni aldırdı diyordun maçtan sonra.

1 peni'ye 3 ay yatış 5m mayış
yine bize vurdular kayış kayış

Gscimbom mobil

Ölü seviciler üzgün

@Musap Aydinli
Çık konuş şimdi ama peni aldırdı diyordun maçtan sonra.

1 peni'ye 3 ay yatış 5m mayış
yine bize vurdular kayış kayış

Gscimbom mobil
Performansi oynadiginde genel olarak hep iyidi. Sakatliklariyla dedigimin alakasi yoktu ki. Simdi anladin mi?

Performansi oynadiginde genel olarak hep iyidi. Sakatliklariyla dedigimin alakasi yoktu ki. Simdi anladin mi?
Ben de diyorum ki ister şampiyon yapsın ister bir maçta 10 gol atsın, Dubai da sahil de yatmak onun için Galatasaray'dan daha önemli.
Sahtekar işte, seni de bir peni'ye kandırdı.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt