#9 Radamel Falcao

Corona ve bunun yüzünden çok şey kaybettik son iki sezon.

Son 2 sezonun özeti = Falcao

Yönetim kendi şovunu yapsın diye alınan, üstüne taraftara mal edilip suçun taraftara atıldığı bomboş 1 adam.

Bunun yerine düzgün santrafor olsa 2 senede de şampiyonluk yüksek ihtimaldi.

Umarım seneye kalmaz.

Falcao taraftar istedi diye alındı. Suçun büyüğü bizim.

1 maç oynasaydın dün , dün buna ihtiyacımız vardı. babel bile sövdük saydık takımın en hırslısıydı dün gece.

Falcao taraftar istedi diye alındı. Suçun büyüğü bizim.
Benim suçum falan yok, ben istedim diye yönetim de kimseyi almak zorunda değil. Gidip Monaco'da fotoğrafı da ben çektirmedim, 5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşmeyi de ben vermedim. Falcao gelince onla fotolarımı servis edip sürekli canlı yayını da ben yapmadım.

Falcao ismini anmasalar gidip de başkasını alsalar kimse laf etmezdi. Diagne'yi yaz boyu satmaya çalışıp satamayınca elde tek santrafor Diagne ile girdik sezona, kovmaya çalıştığımız adamla.

Benim suçum falan yok, ben istedim diye yönetim de kimseyi almak zorunda değil. Gidip Monaco'da fotoğrafı da ben çektirmedim, 5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşmeyi de ben vermedim. Falcao gelince onla fotolarımı servis edip sürekli canlı yayını da ben yapmadım.

Falcao ismini anmasalar gidip de başkasını alsalar kimse laf etmezdi. Diagne'yi yaz boyu satmaya çalışıp satamayınca elde tek santrafor Diagne ile girdik sezona, kovmaya çalıştığımız adamla.
O donem samattayı alin diye g.tumuzu yirttik yaw burada. Ne suçu

Tamam başkan. Bazı transfer var, taraftar çok istedi diye gövde gösterisi haline getiriliyor. Mesela Mesut transferi. Fenerbahçe taraftarı ortalığı yıktı Ocak ayında. Ne yaptı peki Mesut? Rahmetli Canaydın'ın Lincoln transferini duyurduğu günü dün gibi hatırlıyorum. Albayrak da keyfinden gidip fotoğraf çektirmedi Falcao'yla. Ya Falcao ya da istifa raddesine geldi mevzu.

O donem samattayı alin diye g.tumuzu yirttik yaw burada. Ne suçu
Ona da bonservis istiyorlardı

Sezona Diagne ile de girebilirdik sorun değil para yoktu ama yaz boyu her demeçte Diagne'yi satmak istiyoruz dediler defalarca.

Falcao'ya 5 milyon euro maaş ki bonuslarla 9 kağıt maaş verip 3 yıllık da sözleşmeyi kimse istemez.

Tamam başkan. Bazı transfer var, taraftar çok istedi diye gövde gösterisi haline getiriliyor. Mesela Mesut transferi. Fenerbahçe taraftarı ortalığı yıktı Ocak ayında. Ne yaptı peki Mesut? Rahmetli Canaydın'ın Lincoln transferini duyurduğu günü dün gibi hatırlıyorum. Albayrak da keyfinden gidip fotoğraf çektirmedi Falcao'yla. Ya Falcao ya da istifa raddesine geldi mevzu.
Yahu sezona santraforsuz girip istifa etmediler de o gün niye etsinler? Tarihin en yüzsüz yönetimi bu yönetim.

Transfer dönemlerinde de sonuncusu hariç hepsi facia.

2015 senesinde Hamza Hamzaoğlu Niasse transferini gerçekleştirecekti ama sırf taraftar olumsuz tepki verdi diye adamın transferinden vazgeçildi.

Bu transferde yönetimde, taraftar da suçlu. Burada herkes Cl'de gelecek parayı buna gömelim nasıl olsa bizi ligde yeniden şampiyon yapar, Cl de gruptan çıkarırsa zaten parasını çıkarır dedi. Nerede kaldı borç azaltma, kar etme? Yönetim de gitti adamla foto çektirip, servis etti. Sonra yok alamıyoruz dediler. O saatten sonra aylarca bekleyip yine forvet alınamayınca taraftar da baskı kurdu, zaten başka da planı yoktu bu çapsız yönetimin.

Adamın sakatlık problemi olmasaydı ligi sallayacaktı o ayrı konu tabi.

son 2 hafta oynasa penaltı menaltı tek başına 4-5 golü vardı. bu çocukta da bu var. sen oynatıyorsun, o oynayamıyor.

İkinci başkanın gerizekalıysa taraftarın ne suçu var. Taraftar istifa et, defol git de diyor niye bırakmıyorlar.
Falcaonun yedi sülalesini elden geçirmek gerekir.

idam edilmeli

kronik sakat. bu tarz durumlarda fifanın klüplerin yanında olması lazım bir çuval para alıyor bu adam!!

Hala next season falan diyor pis herif. Dus yakamizdan da transfer yapak ula

Geri
Üst Alt