Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.872
- 4.405
- 1.788
Tek kelime: hain.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 2 sezonun özeti = Falcao
Yönetim kendi şovunu yapsın diye alınan, üstüne taraftara mal edilip suçun taraftara atıldığı bomboş 1 adam.
Bunun yerine düzgün santrafor olsa 2 senede de şampiyonluk yüksek ihtimaldi.
Umarım seneye kalmaz.
Benim suçum falan yok, ben istedim diye yönetim de kimseyi almak zorunda değil. Gidip Monaco'da fotoğrafı da ben çektirmedim, 5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşmeyi de ben vermedim. Falcao gelince onla fotolarımı servis edip sürekli canlı yayını da ben yapmadım.Falcao taraftar istedi diye alındı. Suçun büyüğü bizim.
O donem samattayı alin diye g.tumuzu yirttik yaw burada. Ne suçuBenim suçum falan yok, ben istedim diye yönetim de kimseyi almak zorunda değil. Gidip Monaco'da fotoğrafı da ben çektirmedim, 5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşmeyi de ben vermedim. Falcao gelince onla fotolarımı servis edip sürekli canlı yayını da ben yapmadım.
Falcao ismini anmasalar gidip de başkasını alsalar kimse laf etmezdi. Diagne'yi yaz boyu satmaya çalışıp satamayınca elde tek santrafor Diagne ile girdik sezona, kovmaya çalıştığımız adamla.
Benim suçum falan yok, ben istedim diye yönetim de kimseyi almak zorunda değil. Gidip Monaco'da fotoğrafı da ben çektirmedim, 5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşmeyi de ben vermedim. Falcao gelince onla fotolarımı servis edip sürekli canlı yayını da ben yapmadım.
Falcao ismini anmasalar gidip de başkasını alsalar kimse laf etmezdi. Diagne'yi yaz boyu satmaya çalışıp satamayınca elde tek santrafor Diagne ile girdik sezona, kovmaya çalıştığımız adamla.
Ona da bonservis istiyorlardıO donem samattayı alin diye g.tumuzu yirttik yaw burada. Ne suçu
Yahu sezona santraforsuz girip istifa etmediler de o gün niye etsinler? Tarihin en yüzsüz yönetimi bu yönetim.Tamam başkan. Bazı transfer var, taraftar çok istedi diye gövde gösterisi haline getiriliyor. Mesela Mesut transferi. Fenerbahçe taraftarı ortalığı yıktı Ocak ayında. Ne yaptı peki Mesut? Rahmetli Canaydın'ın Lincoln transferini duyurduğu günü dün gibi hatırlıyorum. Albayrak da keyfinden gidip fotoğraf çektirmedi Falcao'yla. Ya Falcao ya da istifa raddesine geldi mevzu.