#9 Radamel Falcao

Falcao'yla 45 dakika görüştük. Gerekirse yine bu forma her zaman onundur.

Fatih Terim..

stoperlerin arasinda kucaga alip gezidirirler bunu
muhammet veya babil beyin onyamasi cok daha mantikli olur

EtS4eAoXcAI9poJ

kralllllllllll

Kral bu resimde göbek mi yağmış bana mı öyle geldi.

Niyeyse bu sezon sampiyon olacaksak eger bu herif yedekten girip bir mac cevirecek gibi geliyor sampiyonluk hikayesine yakisacak cinsten bir olay olur sonra da biraz pohpohlarsak yazin gider

ilk sprinttinde mermiyle vurulmuş gibi 3 ay sakat geziyor sonra hiç riske etmemek gerek son 5-10 dk takılsın öyle

ilk sprinttinde mermiyle vurulmuş gibi 3 ay sakat geziyor sonra hiç riske etmemek gerek son 5-10 dk takılsın öyle

Bu sakatliklarda yasi kadar sanki bizim saglik ekibinin de hatasi var.
Bence bu nedenle Ispanya'ya tedavi icin gitti.
Yoksa adele sakatligindan bir oyuncu neden oraya gitsin? Cok zorlu, dunyanin en iyi doktoruna ihtiyac olan bir ameliyatlik durum yoktu.

Neyse, artik genc oyuncular almaya basladik. Bunun gerekliligini senelerdir tekrarliyordum. Umarim bundan sonra boyle oyuncular ve sozlesmeler kulubumuzden uzak durur.

Bu arada gelmeden once hayir diyordum ama geldikten sonra bir yamugunu gormedim. Bu yasta adam alirsan risklerini bileceksin. Adam sakatlandi diye kufurler etmek, beddua okumak ciddi insafsizlik gerektirir. Keyfinden sakatlansa, Ispanya'da tatil yapsa eyvallah.

Herif enfes derecede maç seçiyor ya yallah Amerika'ya kardeş şov orada

Geliyor gönlümüzün efendisi. Tribünler öksüz kalmıştı. ASY deki kasımpaşa maçında tribündeki yerini alır zannımca.

Bu sakatliklarda yasi kadar sanki bizim saglik ekibinin de hatasi var.
Bence bu nedenle Ispanya'ya tedavi icin gitti.
Yoksa adele sakatligindan bir oyuncu neden oraya gitsin? Cok zorlu, dunyanin en iyi doktoruna ihtiyac olan bir ameliyatlik durum yoktu.

Neyse, artik genc oyuncular almaya basladik. Bunun gerekliligini senelerdir tekrarliyordum. Umarim bundan sonra boyle oyuncular ve sozlesmeler kulubumuzden uzak durur.

Bu arada gelmeden once hayir diyordum ama geldikten sonra bir yamugunu gormedim. Bu yasta adam alirsan risklerini bileceksin. Adam sakatlandi diye kufurler etmek, beddua okumak ciddi insafsizlik gerektirir. Keyfinden sakatlansa, Ispanya'da tatil yapsa eyvallah.

Bir çok konuya bu durumu yazdım. Bizim sağlık ekibinde büyük ihtimalle bir noksanlık var.
Oyuncularımız çok sakatlanıyor ve tedavi süreleri çok uzun tutuluyor.

Devre arası transferi kabul ediyorum.

Geri
Üst Alt