Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Admin Falcao sandım! Gerçek mi lan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
kralllllllllll
Sil kardeşim şunuFalcao'yla 45 dakika görüştük. Gerekirse yine bu forma her zaman onundur.
Fatih Terim..
ilk sprinttinde mermiyle vurulmuş gibi 3 ay sakat geziyor sonra hiç riske etmemek gerek son 5-10 dk takılsın öyle
OlabilirO penaltı pozisyonuydu.
Yok lan portoda felan da atiyordu bunlaraİyi ki 1 tane penaltı attı ha,bırak bu maçta da atsın da sonra diyelim Fb gördü mü gol atıyor diye.![]()
Bu sakatliklarda yasi kadar sanki bizim saglik ekibinin de hatasi var.
Bence bu nedenle Ispanya'ya tedavi icin gitti.
Yoksa adele sakatligindan bir oyuncu neden oraya gitsin? Cok zorlu, dunyanin en iyi doktoruna ihtiyac olan bir ameliyatlik durum yoktu.
Neyse, artik genc oyuncular almaya basladik. Bunun gerekliligini senelerdir tekrarliyordum. Umarim bundan sonra boyle oyuncular ve sozlesmeler kulubumuzden uzak durur.
Bu arada gelmeden once hayir diyordum ama geldikten sonra bir yamugunu gormedim. Bu yasta adam alirsan risklerini bileceksin. Adam sakatlandi diye kufurler etmek, beddua okumak ciddi insafsizlik gerektirir. Keyfinden sakatlansa, Ispanya'da tatil yapsa eyvallah.
Monacodayken de atmistiYok lan portoda felan da atiyordu bunlara